Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Τζούλια vs Άντζελα: μα τι κοντρα κι αυτή


Η γιαγιά μου λέει πως αν ανακατευτείς με τα σκ..τά θα λερωθείς κι εσύ! Ε κάπως έτσι την πάτησε και η Άντζελα Δημητρίου που ήθελε σον και καλά να πει την άποψή της για την Τζούλια Αλεξανδράτου, το dvd ακόμα και το Μένιο Φουρθιώτη. Εμ κάνεις κριτική στο αχτύπητο δίδυμο Τζούλια - Μένιος και δεν ξέρεις ότι θα σου τα χώσουν. Τι της έσουραν δεν λέγεται. Άφησαν προς στιγμήν τη Μπάστα και έχωσαν στη Λαίδη: τι προπολεμικιά, τι γριά, τι ότι πάχυνε και γέρασε και πρέπει να κάνει μπότοξ, τι ότι όλη η ζωή της είναι πορνό, τι να της χαρίσουν το απαγορευμένο dvd και μάλιστα με αφιέρωση της έταξαν.

Τα λοιπά αισχρά σχολιανά του Μένιου και της Τζούλιας, θα τα δεις στο βίντεο στο τέλος!
Η Άντζελα βέβαια μέσω του δικηγόρου της διαμήνυσε πως θα καταθέσει αγωγή εναντίον της Τζούλιας αλλά και του παρατρεχάμενού της Μένιου για ηθική βλάβη και προσβολή, με την οποία αγωγή θα ζητά ούτε λίγο, ούτε πολύ 5 εκατομμύρια ευρώ. Άλλες τέσσερις τσόντες θα πρέπει να γυρίσει το κορίτσι για να ξεχρεώσει.

Η Λαίδη σου λέει είναι μετά τα βρισίδια που άκουσε σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, γι' αυτό και θα κινηθεί τόσο σκληρά εναντίον της πορνοστάρ μας. Εμ βρε Άντζελα, δεν φταίει και η Τζούλια. Έχει δει σου λέει η Δημητριού και καλύτερα πορνό από το Απαγορευμένο. Μα τα λένε αυτά μπροστά σε κάμερα; Και τις συμβουλές για την ανατροφή της Τζούλιας πάλι τι τις ήθελες βρε Λαίδη μου; Και συ μάνα είσαι και η Όλια- Όλγα προ ολίγων μηνών κόντεψε να πάει στον άλλο κόσμο, επειδή ήθελε ν΄αυτοκτονήσει σον και καλά.


Να θυμίσω πως Λαίδη και και η Τζούλια έχουν ανοιχτό λογαριασμό από το χειμώνα, τότε που η Άντζελα τραγουδούσε στον "Ουρανό" και η Τζούλια που την είχε επισκεφτεί είχε κλείσει τ' αυτιά της για να μην την ακούει όσο τραγουδά. Τότε η Άντζελα είχε υποστηρίξει πως ο Φουρθιώτης (μάνατζερ Τζούλιας) είχε προτείνει στο σύζυγο της Άντζελας να φιλήσειω τη Τζούλια για να φτιάξουν ένα δήθεν σκανδαλάκι!!!



0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...