Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Η Μπάστα άβαφη τα χώνει στους πρώην της στο Sentra 103,3



Όταν κάποια σταρλετίτσα αποφασίσει να επισκεφτεί ΑΘΛΗΤΙΚΟ ραδιοφωνικό σταθμό σε αυτή τη χώρα, βάζει τα καλά της, βάφεται όσο περισσότερο μπορεί και προσπαθεί μάταια συνήθως να εντυπωσιάσει τους αθλητικούς ρεπόρτερ, παρουσιαστές ή συντάκτες που θα βρεθούν απένταντί της. Αυτά τα κάνουν οι υπόλοιπες, γιατί η Σάσα Μπάστα που είναι ακομπλεξάριστη όπως δηλώνει, βγαίνει με τον μαύρο κύκλο χαλάκι κάτω από τα πρησμένα μάτια της και δίνει συνέντευξη αμακιγιάριστη, όπως έκανε και σήμερα στο Sentra Fm 103,3 (http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10770&subid=2&pubid=7606585) και στην εκπομπή «Φουλ επίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Νίκο Ασημακόπουλο.
Kαι όσο αποκαλυπτική ήταν η εθνική Σάσα όσον αφορά την μουρίτσα της άλλο τόσο ήταν και για τους πρώην της τους οποίους πήρε φτυάρι και έθαψε όσο πιο βαθιά μπορούσε.

ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ: «Δεν θέλω ούτε να ακούω αυτά τα δύο ονόματα», είπε όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τους Παναγιώτη Ταχτσίδη και Γιάννη Μανιάτη. Οσον αφορά, μάλιστα, τον πρώτο, επανέλαβε

Δεν φταίω εγώ αν ο Ταχτσίδης δεν μπορεί να παίξει μπάλα. Είναι ανώριμος. Μάλιστα, όταν έμαθε ότι κάνω παρέα με τον Μανιάτη, μου είπε "πως μπόρεσες με ποδοσφαιριστή; με ξεφτίλισες"».
Ναι βρε Σάσα σου φταίει το 18χρονο που όταν το γνώρισες ήταν 17 ανήλικο παιδάκι που καψουρεύτηκε! Μην ξεχάσω που τον κατηγόρησες και για το τροχαίο που είχατε στο ναύπλιο. Γύρευε τι γινόταν μέσα στο smart που ντελαπάρατε.

Όσο για το Μανιάτη (πότε πρόλαβε, τον βρήκε, τον κράτησε και του έκανε και μνημόσυνο του πρώην, ήταν Πάσχα, δεν το πρόλαβα το σήριαλ) ότι ήμασταν στα μπουζούκια και του έκαναν κακό, υπερέβαλαν και έκαναν κακό, κάποια είναι υπερβολικά και παρεξηγημένα».

Κι αν νομίζεις πως η Σάσα αρνήθηκε τα 800.000 για την τσόντα επειδή έχει αρχές, απατάσαι. Άλλο ήταν το πρόβλημά της. Μην φανταστείς ότι πικαριστηκε που η Τζούλια πήρε ένα εκατομμύριο για το πορνό. Απλά η Σάσα όπως δήλωσε έχει πρόβλημα με το σπίτι της:

«Οχι. Είμαι ο "μπαμπάς" του σπιτιού και δεν θα άρεσε σε κανέναν να βλέπει τον... μπαμπά του σε μια τσόντα».

Φυσικά τους 2 πρώην τους έχει ήδη ξεχάσει και τώρα βγαίνει με ένα φρέσκο, του οποίου το όνομα μου διαφεύγει. Τελικά, ο Λανταβός θα γίνει η μεγαλύτερη σχέση της ζωής της!Κουφό!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...