Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Η ΚΑΤΙΝΑ ΦΤΥΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ V-FM 88,3

Αποτελούν ένα hot αχτύπητο ραδιοφωνικό δίδυμο εδώ και ενάμιση περίπου. Ο πολυγυρισμένος Γιώργος Σατσίδης και η Μυρτώ Κάζη ή Γκάζι όπως την αποκαλεί ο Γιώργος, ομορφαίνουν τα πρωινά μας, καθημερινά από τις 7 μέχρι τις 11 από τη ραδιοφωνική συχνότητα του V- FM 88,3.

O Γιώργος, γνωστός από την πολύχρονη θητεία του στην ελληνική τηλεόραση έχει γνωρίσει τόσους διεθνείς σταρ, που άλλοι θα χρειαστούν δύο ζωές για να κάνουν έστω και τα μισά.


Η Παντειακή Μυρτώ, είναι νέα, ωραία και πολλά υποσχόμενη στην σόουμπιζ... που το ταλέντο της, την έχει κάνει να ξεχωρίσει ήδη.

Εκτός από το V- fm 88,3, ο Γιώργος μας κάνει παρέα και τηλεοπτικά από το κανάλι ΜTV και την εκπομπή "Take 20" κάθε Τετάρτη στις 21:00, ενώ η Μυρτώ είναι beauty editor στο περιοδικο Grazia.

Και μετά την παρουσίαση των δύο σταρ μας, παίρνω πάλι το φτυαράκι! Επειδή, εκτός από το να γράφω, μ' αρέσει και να φτυαρίζω on air, τα παιδιά μου δίνουν το βήμα της εκπομπής τους KAΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΟΥ για να ξεσπάσω, να τα χώσω βρε αδερφέ! Όσοι χάσετε το live φτυάρισμά μας... θα το απολαμβάνετε με σπαρταριστά ηχητικά ντοκουμέντα!

Για να μας ακούσετε, συντονιστείτε στο V- FM 88,3 ή από το ίντερνετ από εδώ http://live24.gr/radio/villagefm.jsp και στείλτε το μήνυμα, το σχόλιο, την απορία ή το φτυάρισμά σας!!!!!!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ

Πορωμένος με τη Ζωή της Άλλης είπε...

Δεν ήξερα για αυτή την εκπομπή.
Ελπίζω να θυμιθώ και να σας ακούσω παιδιά. Καλή συνέχεια και καλές σας Επιτυχίες!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...