Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Πάει και η Δεβετζή από το Dancing with the Stars

1. Η Πηγή στέρεψε και παρά τα καλά λόγια των κριτών για την εμφάνιση της Πηγής Δεβετζή και του παρτενέρ της, οι τηλεθεατές της έδειξαν την έξοδο!

2. Η Πατρίτσια Περιστέρη θυμάται συχνα πυκνά, όπως και σήμερα πως η Χαρά (η δική της) Αγνοείται, αφού ούτε οι κριτές της δίνουν κανένα βαθμουλάκο, ούτε και ο κόσμος στέλνει κανένα sms για χάρη της.

3. Χριστέ κι Απόστολε! Το είδα κι αυτό. Η Καλομοίρα εκρηκτική ξανθιά με κορμάκι και μπουτάκι όλο έξω! Βρε πως μεγάλωσε το κορίτσι που κάποτε εμφανίστηκε στην tv μας παρθένο, αμόλυντο και αγνό. Καλά λένε! Λίγο σεξάκι δε έβλαψε ποτέ κανέναν. Τουναντίον!

4. Είπαμε σεξάκι, αλλά αυτές οι καυτές εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια κοντεύουν να προκαλέσουν πλήθος εμφραγμάτων και εγκεφαλικών στον ανδρικό πληθυσμό που παρακολουθεί το "Dancing" τάχα για να μάθει κανένα βήμα για να μπορεί να σε χορέψει και σένα μεθαύριο αγαπημένη αναγνώστρια, στο γαμήλιο βαλς, τάχα πάντα! Αυτό το σημερινό σιθρού μπλουζάκι που μέσα άφηνε στο νου να ταξιδεύει, ήταν πιο αποκαλυπτικό και από τα σούπερ μίνια με τα βαθιά ντεκολτέ. Έλεος στυλίστα της Ζέτας. Θες να μας κλείσεις τα σπίτια; Θες να κλαίει ο Ρέμος με μαύρο δάκρυ;

5. Αν αυτή η Μανωλίδου συνεχίσει να το παίζει η πιο καλή μαθήτρια, η απουσιολόγος, το γκικ του πρώτου θρανίου, θα φάω τα κοτσίδια μου. Φαντάζομαι, στο δημοτικό, αν έπαιρνε κανένα 9ρι, θα έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Τέτοια εμμονή πάντως, δεν βλέπω να την στέλνει τελικά. Που θα πει η Ευγενία στο Γιάννη (το Λάτσιο) ότι δεν ξέρει να κάνει κριτική. Ο Γιάννης που άντεξε τη Μενεγάκη τόσα χρόνια!!Άραγες η Μενεγάκη, ν' αφήνει τα παιδιά να βλέπουν το μπαμπά Κυριακές βράδυ στην τιβί;

6. Πούμπουρας και Βλάχος ακόμα μια Κυριακή στο σόου. Κάποιος να πάει το ξίδι στο Σόμερ. Θα' χει λυσσάξει!

7. Αυτός ο Γαρδέλης, κάτι κάνει και γοητεύει! Εγώ να φανταστείς, φαν του Πάνου Μιχαλόπουλου και πολέμιος του "Με λένε Αλέξη, σε λένε Σοφία", έχω αρχίσει να πέφτω, στη γοητεία του.

8. Ποιός είχε την έμπνευση να βάλει το Μάικλ Ζαμπίδη να χορέψει το "Σαν με Κοιτάς". Παιδιά, είπαμε αλλά όχι κι έτσι. Δηλαδή να ρίχνεις τόσο το Λάκη Κομνηνό που έπαιζε στην ταινία και το Γιάννη Φέρτη που τραγουδούσε; Έλεος, θα τρίζουν τα κόκαλα της Έλενας.

9.Ματθίλδη σταμάτα να χορεύεις τόσο καλά, αν δεν θες να σε βρούνε σε κανά χαντάκι! Όχι δεν θα βάλω εγώ κάποιον να καθαρίσει. Αλλά εκείνη τη ζηλόφθονη Μπουμπούκα δεν την εμπιστεύομαι!

10.Άντε το ξενυχτήσαμε πάλι! Θαυμάστε Καλομοίρα και μετά για ύπνο!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...