Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Παντρεύσαι; Κάντο όπως η Φαίη και η Μαριέττα

Η μια παρουσιάστρια ανοίγει site για να γιορτάσει τον έρωτά της με το Λέοντα Πατίστα και να διαφημίσει τον επερχόμενο γάμο της κι άλλη, μαζεύει χρήματα για να φτιάξει την προίκα της με λίστα γάμου στη Eurobank.
Αν θέλεις να μπεις στο www.leonandmarietta.com θα δεις όλο το αρχειακό υλικό φωτογραφικό αλλά και πληροφοριακό υλικό που αφορά τον έρωτα και τον γάμο της Μαριέττας Χρουσαλά με τον αγαπημένο της. Φυσικά, με την κάθε φωτογραφία, ενημερωνόμαστε και για τα ταξίδια που έχει κάνε το ζευγάρι σε όλο τον κόσμο. Ζήλια ψώρα για εμάς τους υπόλοιπους. Tαυτόχρονα, μαθαίνουμε και πώς θα φτάσουμε στον παραμυθένιο γάμο του ζευγαριού αλλά και στην γιορτούλα που θ' ακολουθήσει. Η Μαριέττα δηλώνει βέβαια, πολύ στεναχωρημένη που διέρρευσε το portal και δέχεται κακές κριτικές αφού στο εξωτερικό η συγκεκριμένη κινηση συνηθίζεται.

Τώρα, όσον αφορά το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά, αυτοί έστειλαν τα καλέσματα μερικούς μήνες πριν το γάμο, έτσι για να ξεκινήσουν οι πρώτες καταθέσεις στον λογαριασμό - λίστα γάμου που άνοιξαν στη Eurobank (http://www.yupi.gr/gossip/c17470/Skorda-_Liagkas.html).
Τελικά με αυτά κι αυτά, πρέπει να ξεκινήσω από τώρα τα στοιχήματα για το πόσο θα κρατήσουν οι γάμοι των γνωστών παρουσιαστριών που έκαναν το ντο, και φέτος το καλοκαίρι θα ντυθούν όλες νυφούλες. Στεναχωριέμαι λίγο, μόνο για εκείνη τη Σταματίνα Τσιμτσιλή που θα μείνει η μόνη ανύπαντρη στο Άλτερ, αλλά μην βιάζεται, φέτος τσίμπησε εκπομπή ως παρουσιάστρια, ενώ οι άλλες τα είχαν κάνει τα χιλιόμετρά τους.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...