Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Οι παραπονιάρες Τζούλια, Ματθίλδη και λοιπές

Ακόμα μία εβδομάδα ο Μένιος Φουρθιώτης παλεύει να κρατήσει την Τζούλια στην επικαιρότητα. Έτσι έγραψαν κοτζαμ επιστολή την οποία πήγαν να παραδόσουν στη Βουλή κι συγκεκριμένα στον πρόεδρο αλλά και στον Πρωθυπουργό. Τώρα μην μου ζητάς να σου επισυνάψω την επιστολή, βαριέμαι. Λίγο παραπονιέται που την είπε ο βουλευτής Παπαδημούλης πορνοσταρ, λίγο δηλώνει ότι θα στηρίξει την Ελλαδα στην κρίση που περνάμε (ναι, αν άκουσες πως θα δώσει τα μισά έσοδα από το τσοντοτdvd για τη χώρα μας, ισχύει αλλά όρκο δεν παίρνω), λίγο δηλώνει φτωχό, απλό και ταπεινό κορίτσι του λαού. Αυτά βαρέθηκα στο ξαναλέω. Ειδικά όταν ο Μένιος σέρνει τη μαυροφορεμένη Τζούλια με τον κότσο στα μαλλιά στη Βουλή, πολύ την λυπάμαι την Απόλυτη που κατέληξε να τρέχει για το μεροκάματο.
Από την άλλη, έχουμε την έτερη κλαψιάρα Ματθίλδη Μαγγίρα που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε την προσεχή Κυριακή στο Gala με τη Μαρία Σταματέρη. Εκεί θα πρέπει να υποστούμε για ακόμα μία φορά την κλάψα που την έκοψαν από το "Ελλάδα έχεις Ταλέντο". Τέτοιο παράπονο και κλάψα βρε κούκλα μου, ούτε ο Μικρούτσικος τόοτε που ήθελε να φέρει πάλι πίσω τη Ρουμπέση. Ναι η Μα γγίρα ένιωσε μια θλίψη που δεν είναι φέτος στην επιτροπή του τάλεντ σόου, ναι και τα κλάμματα έβαλε, ναι αλλά κουραστήκαμε!!!


Τρίτη και καλύτερη κλαψιάρα της εβδομάδας, είναι φυσικά η Ωραία Ελένη που απολογήθηκε στο κοινό της γιατί δεν πήγε να παραλάβει το Βραβείο της Αγαπημένης Παρουσιάστριας στα Βραβεία tvΕθνος. Και πολύ στεναχωρήθηκε το κορίτσι και με βαριά καρδιά δεν πήγε, αλλά βλέπεις δεν είχε το κουράγιο ν' αντιμετωπίσει ακόμα τις βολές και τα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Αχ Ελένη, τελευταία την κόψω την χρονιά που το κερδίζεις το εν λόγω Βραβείο (αγαπημένη με τα νούμερα της προηγούμενης σεζόν φυσικά), γιατί να μην το πάρεις!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ti na pw an klegonte autes emeis t 8a prepei na kanoume mwre

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...