Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Οι αδερφές Αλεξανδράτου σε πόλεμο


Στις παραδοσιακές ελληνικές οικογένειες (βλέπε Σάσα Μπάστα και άρρωστος αδερφός) τα αδέρφια σκίζουν τα βουνά. Στην τρελή τρελή οικογένεια Αλεξανδράτου, οι αδερφές Τζούλια και Άρτεμις σκίζονται μεταξύ τους.
Τι το θελε, και ξαναγράφω, τι το 'θελε η Άρτεμις να κατακεραυνώσει την αδερφή Τζούλια; Ε και τι είπε πια: πρότεινε στη Τζούλια να πιεί λίγο ξυδάκι, αποφάσισε να κόψει από το καλλιτεχνικό της που φιγουράρει στις αφίσες το επώνυμο Αλεξανδράτου γιατί νρέπεται, είπε πως λυπάται για την αδερφή της, είπε πως έκανε ό,τι έπρεπε για να σώσει την αδερφή της, ε δεν την είπε και πόρνη σαν τον μπαμπά τους.
Και το ευχαριστώ της Τζούλιας; Λες και την περίμενε την ανάμειξη της αδερφής της Άρτέμιδος(ή Ντιάνας όπως την προσφωνεί και η Μαρία Ιωαννίδου από τότε που τα δύο κορίτσια έκαναν χορό στη σχολή της), την στόλισε με το καυστικό «Καλύτερα να σκίσει τη μούρη της, που έχει ασχημύνει και έχει χοντρύνει»-κατέθεσε και μήνυση εναντίον της αδερφής της, ζητώντας μάλιστα την άμεση σύλληψη και προφυλάκισή της, αλλά και αποζημίωση 30.000 ευρώ!
Και μέσα από μια νομική διαδικασία που εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου το αυτόφωρο για την Άρτέμιδα δεν λήγει σε 24 ώρες και έτσι θα πρέπει να πάει η ίδια να παραδοθεί στις αρχές (Ο πρόεδρος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έχει εκδώσει προσωρινή διαταγή, σύμφωνα με την οποία η οικογένεια της Τζούλιας δεν πρέπει να κάνει δηλώσεις που προσβάλλουν την προσωπικότητά της. Κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία. Σε αυτή την περίπτωση όμως, όταν κάποιος κατηγορείται για παράβαση δικαστικής απόφασης, το αυτόφωρο δεν λήγει ύστερα από 24 ή 48 ώρες. Μπορεί να συλληφθεί οποιαδήποτε στιγμή. Το μόνο που μπορεί να κάνει τώρα η Άρτεμις είναι να πάει σε ένα τμήμα, να παραδοθεί, να συλληφθεί, να της περαστούν οι χειροπέδες και να υποστεί όλη αυτή τη διαδικασία).
Εγώ την καψερή την Άρτέμιδα Αλεξανδράτου την νιώθω πολύ. Και τσόντα δεν γύρισε, και το καλό κορίτσι της οικογένειας ήταν πάντα, και τον γαμπρό τον βρήκε και ετοιμάζεται για γάμο (και κατ' επέκτασιν να κάνει και εγγγονάκια στους γονείς της) και ποιό σε ρωτώ, ποιό το ευχαριστώ; Θα διαβεί της φυλακής τα σίδερα, που είναι μεν για τις λεβέντισσες, αλλά το σύστημα την αδίκησε την αδερφή της Τζούλιας. Έτσι, η πορνοσταρ μας θα χώσει στην φυλακή την αδερφούλα της και θα έχει ακόμα ένα λόγο να πανηγυρίζει, αφού έτσι κι αλλιώς, η ίδια ελεγε πάντα πως ήταν η πιο όμορφη και ταλαντούχα της οικογένειας.

Αυτή η οικογένεια ώρες ώρες και στιγμές στιγμές μου θυμίζει την ταινία "Μια τρελή τρελή Οικογένεια", μόνο που ο Αλεξανδράκης της υπόθεσης λείπει και δυστυχώς πρωταγωνιστής στο θέατρο του παραλόγου που ζούμε, είναι ο Μένιος, Ο Φουρ- Φουρ!!!

Αρτέμιδα, Kalo Koyragio- ακου το νέο τραγούδι της αδερφής σου

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...