Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Mπουρλότο το αυτοκίνητο του Αντώνη: ιδου ο ένοχος!


Όπως έχεις ήδη διαβάσει, άγνωστοι προέβησαν σε εμπρηστική επίθεση κατά του αυτοκινήτου του Αντώνη Κανάκη το μεσημέρι της Παρασκευής. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν αγνώστους σε μηχανή να πετούν μολότοφ στο τζιπ του, τη στιγμή που ο ίδιος έκανε ραδιοφωνική εκπομπή. Αμέσως έφτασε και η πυροσβεστική ενώ το ίδιο βράδυ, δεν έγινε καμία αναφορά από τους ΡάδιοΑρβύλα ή τον ίδιο τον παρουσιαστή. Ως Κατίνα δεν μπορώ παρά να σκεφτώ ποιός θα είχε δόλο για μια τέτοια ενέργεια. Μέσα στο μυαλό μου προέκυψαν οι κάτωθι επιλογές και με λίγο χιούμορ, σημειώνω:

1. Εμπρηστής πάνω στο μηχανάκι με κράνος για να μην φαίνονται τα άσπρα του μαλλάκια ήταν πιθανότατα ο Κώστας Πρέκας. Σαν άλλος μπουρλοτιέρης, ο Κώστας απάντησε τελικό στον πόλεμο που του άνοιξαν οι Ράδιοαρβύλα, προκαλώντας τον τορπιλισμό του τζιπ του καπετάνιου τους. Οι επιθέσεις από το φαντομά Κώστα θα συνεχιστούν και στα υπόλοιπα μέλη του "ΡάδιοΑρβύλα" ενώ ο αγώνας αναμένεται να σκληρύνει.

2. Υπεύθυνη για τον εμπρησμό είναι κάποια από τις εκατοντάδες πρώην του Αντώνη που σαν νόστιμο αγόρι έχει πικράνει και κάψει καρδούλες. Για να μην την πάρουν χαμπάρι χαρακώνοντας απλά το αυτοκίνητο, προτίμησε έναν πιο φαντεζί τρόπο για να πάρει την εκδίκησή της από τον γόη Κανάκη.

3. Για την επίθεση ευθύνεται ο συμπαρουσιαστής του Κανάκη, Στάθης Παναγιωτόπουλος που ακόμα δεν έχει παρουσιάσει πιστευτό άλλοθι του που βρισκόταν την ώρα της επίθεσης. Ο Στάθης συμμετέχει κι αυτός στην εκπομπή του Κανάκη με το Σερβετά στον ραδιοφωνικό σταθμό Imagine 89,7 αλλά τη στιγμή που το αυτοκίνητο του Κανάκη πήρε φωτιά, ο Παναγιωτόπουλος βρισκόταν στην τουαλέτα υποτίθεται για δική του προσωπική ανάγκη, αλλά η επιστροφή του στο στούντιο είχε αργήσει πολύ παραπάνω από το κανονικό. Φήμες αναφέρουν πως ο Στάθης πήρε έτσι την ΚΡΥΑ εκδίκηση για την καζούρα που τρώνε τα κρύα του ανέκδοτα.

4. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στο μηχανάκι που πυρπόλησε το αυτοκίνητο του Κανάκι επέβαινε μουσάτος ρασοφόρος που βάζοντας φωτιά φώναζε "Στην πυρρά στην πυρρά". Όλες οι υποψίες πέφτουν στο πρόσωπο του Μητροπολίτη Άνθιμου που βρίσκεται σε ανοιχτή κόντρα με τους Αρβύλα και τον Κανάκη.

5. Την φωτιά έβαλε ο μάναντζερ της Απόλυτης Πορνοστάρ Τζούλιας, Μένιος Φουρθιώτης, αφού πηγές αναφέρουν πως κάτ από το κράνος του άγνωστου εμπρηστή, διαφαινόταν καπελάκι με πούλιες και στρας. Ο Μένιος σε μια προσπάθεια ν' αποδείξει τον ανδρισμό του που θίγει συνεχώς ο Κανάκης, είπε να βάλει μπουρλότο στο αυτοκίνητό τους. Ας μην ξεχνάμε πως πρόσφατα ο Κανάκης είχε απαντήσει με ανέκδοτο σε διάφορες δηλώσεις του Φουρθιώτη, που είχε θιχτεί από προηγούμενο ανέκδοτο του Κανάκη. Ιδού τα δύο ανέκδοτα που έφεραν τον εμπρησμό.




Ο Καλυβάτσης που φρόντισαν να εμπλέξουν διάφοροι καλοθελητές, αποκλείεται λόγω πρότερου έντιμου βίου και επειδή έχει τα δικά του σεκλέτια στην Αθήνα αφού του κόβουν το τηλεπαιχνίδι "Fatus olous".

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...