Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Έσωσε το πλοίο του "Greek Idol" η καπετάνισσα Κορομηλά

Ρούλα εσύ σούπερ σταρ: όχι, θα συμφωνήσω με το Γιάννη Λάτσιο. Δεν έπρεπε η Ρούλα ν' αναλάβει το "Greek Ιdol" είπε ο πρώην της Μενεγάκη στο "Όλα 10" και μπορεί και να συμφωνήσω μαζί του. Γιατί στην Κορομηλά έπρεπε να δοθεί ο τίτλο του "Διαδόχου του Γιούρι Γκέλερ". Γιατί μην μου πεις ότι δεν ήταν μαγικό και μάλιστα βεληνεκούς Ντέιβιντ Κόπερφιλντ που το "Greek Idol" του 5 και 6% έφτασε 35 και 36% εν μία νυκτί! Δεν θα κρίνω τη Ρούλα στην επανεμφανισή της σκληρά ή κατινίστικα. Εντάξει και κάποια κοκοράκια πέταξαν και άγχος υπήρξε αλλά η Κορομηλά ένιωθε σαν παιδί που του ξαναδίνεις το παιχνίδι του και παίρνει φόρα για να παίξει. Στα παιδιά ούτε κριτική κάνουμε ούτε λέμε όχι.

Kωστόπουλος ο (Αγιος) Πέτρος: ευτυχώς που ήταν εκεί να συμπληρώσει το καρέ της επιτροπής. Πέταγε και καμιά νόστιμη ατάκα, έκανε και κανένα καυστικό σχόλιο και βλέπαμε αυτόν και όχι τους πάντα γελαστούς λοιπούς της επιτροπής, Βλέπε:
"Ξέξασπρα τα δοντάκια μου και έβαλα λίγη πούδρα παραπάνω"Κώστα Καπετανίδη, την "στριφνή κι ας πέρασε μια μέρα στα σπα" Μάρω Θεοδωράκη και τον ντύθηκα, κουρεύτηκα στολίστηκα και πάλι με πήρε ο ύπνος Κοντόπουλος - ακόμα απορώ πως έφτιαξε τόσα beat και ανεβαστικά ή χορευτικά τραγούδια ο Κοντόπουλος- ακόμα.

Οι 15 έγιναν 10: Πρωταγωνιστές της βραδιάς (θα έπρεπε να είναι) ήταν οι 15 διαγωνιζόμενοι που στο τέλος της βραδιάς έγιναν 10. Για κάποιο λόγο και οι 15 μύριζαν Μεγάλη Βρετανία (εκτός από το Χρηστάρα τον πολλά βαρύ) και είχαν λίγο παραπάνω ψώνιο απ ' ότι έπρεπε. Έτσι η Αντιγόνη, η Βαλάντω, ο Βασίλης, ο Γιώργος, η Gloria, ο Διογένης, η Νικόλ, ο Στέργιος, η Τάνια και ο Χρήστος πήραν το εισιτήριό τους για το επόμενο live, τη Δευτέρα 3 Μαΐου στις 21:00.
Αυτοί που αποχώρησαν ήταν η Ιωάννα (η ψηλή Μπάρμπι που λύσσαξε με το πόσο αγαπά τον αδερφό της), η Χριστίνα (που πήγε η φωνή?), ο Δημήτρης (μίμος του Ρουβά), η Αθηνά, και ο Αριστείδης (ο Λαρισαίος).

Τα νούμερα: το θαύμα έγινε! Ο μέσος όρος ήταν 34,9%, στο νεανικό κοινό έκανε 37,3% ενώ όταν εμφανίστηκε στο πλατό η Ρούλα Κορομηλά στο τέταρτο 21:15-21:30, τα ποσοστά άγγιξαν το 43,2%. Το πιο εντυπωσιακό ποσοστό του μέσου όρου σημειώθηκε στο ηλικιακό γκρουπ 25-44 των γυναικών και ήταν 44%. Πέρασαν τους πάντες, αφήνοντας ακόμα και τους ΡάδιοΑρβύλα και τον Παπακαλιάτη πίσω!

Το σουξέ: αν θυμάσαι το διαζύγιο της Μενεγάκη με την "Κόκκινη Γραμμη" τότε θα θυμάσαι την επενμφάνιση της Ρούλας με το Alors on danse! To παίζουν όλοι σήμερα.

Ποιοί στήριξαν τη Ρούλα: όλος ο Άλφα σύσσωμος εκτός από τη Γερμανού και τον Λαζόπουλο. Εκεί και η Μενεγάκη, Καραβάτου, Χατζηβασιλείου, Παπαπαβασιλείου, ο Τσαλίκης (μα τι ενέργεια θεέ μου), Μουτσινάς, Γερωγαντάς, Χρηστίδου, Ηλιακη και όποιον ξεχνάω. Η Γερμανού δήλωσε πως είχε κλεισμένη δουλειά στην Θεσσαλονίκη (ντάξει ένα βράδυ θα μπορούσε να το αλλάξει) και ο Λαζόπουλος φαντάζομαι αποδοκιμάζει τα τάλεντ σόου.

Η παρολίγο παρουσιάστρια: η Λιβιτσάνου έγινε σε ένα βράδυ από δήμαρχος κλητήρας. Από παρουσιάστρια του σόυ μετατράπηκε σε παρουσιάστρια του green room! Το ίσιο μαλλί, χάλια. Δεν την κολάκεψε.

Τα ρούχα: όχι δεν θέλω άλλες μάξι μακρυές φουστάρες. Δεν αντιλέγω, ακριβά θα ήταν τα ρούχα και παπούτσια της Ρούλας αλλά αυτό το μπούστο, το σακάκι από πάνω και η μακρυά φούστα (την οποία πάτησε ουκ ολίγες φορές και παραλίγο να παραπατήσει) καθόλου δεν βοήθησε. Ο κότσος στα μαλλιά ήταν για να φανεί η αρχοντιά.

Περιμένω: Να ξυπνήσει η Επιτροπή από το επόμενο live.Περιμένω να βγάζουν τους γκεστ καλεσμένους πιο νωρίς και όχι μετά τα μεσάνυχτα με τα βαμπίρια, ειδικά βράδυ Δευτέρας που την επόμενη μέρα δουλεύουμε. Περιμένω το come back του Μικρούτσικου και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, άντε και της Σίας Λιαροπούλου (αλλά όχι με τόση προσμονή)!

Πλούταρχος: ένας Θεός! Μην ήταν ο Γιάννης κοντοκουρεμένος όπως το παλαι ποτέ! Μην ήταν η αστραφτερή Μενεγάκη; Ότι κι αν ήταν θυμήθηκα λιγάκι το "ΜΠΡΑΒΟ" από Σύρο τις παλιές ένδοξες τηλεοπτικές εκπομπές. Και έτσι, με τα άσματα του Πλουράτχου, του απόλυτου Greek Idol, αποκοιμήθηκα!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...