Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Γαμβρός με πάνινα ο Καρβέλας, νυφούλα στα κόκκινα η Πάνια


Παντρεύτηκε τελικά με δόξα και τιμές το ζεύγος Καρβέλα - Πάνια στης εκκλησιάς την πόρτα και γω που περίμενα εξτρίμ και αντισυμβατικά πράγματα, αρκέστηκα στο κόκκινο φόρεμα νυφικό της Αννίτας που αποδείχτηκε η πιο ροκ στιγμή του γάμου τούτου.
Η τελετή: έλαβε χώρα στο "Politeia Tennis Club", ναι ξέρω, το πιο αντισυμβατικό μέρος για ένα γάμο!
Οι καλεσμένοι: Κατά τα άλλα, το μυστήριο έγινε όπως γίνονται όλα, με φίλους και γνωστούς από το σύνολο της σόουμπιζ: από την Αννούλα Φλωρινιώτη μέχρι τον πρώην της Πάνια για χρόνια πολλά, Φράνκο Αλφόνσο. Και μιας και πιάσαμε τους πρώην, παρούσα στην τελετή ήταν και η "Εμείς δεν μπορεί να χωρίσουμε, εμείς μια ζωή θ' αγαπιόμαστε" Αννούλα Βίσση μετά της κόρης Σοφίας Καρβέλα.
Eκεί και ο πρώην σύντροφος της Άννας Βίσση, Κώστας Φραγκολιάς αλλά και η πρώην του Καρβέλα Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Για τους λοιπούς καλεσμένους θα ενημερωθείς και από το yupi.gr και συγκεκριμένα εδώ:
Ο γάμος είχε και χορό: τσάμικο και καλαματιανό από τον γαμπρό με τα πάνινα αλλά και ταγκό που χάρισε στον καλεσμένο και μαυρισμένο Ηλία Ψινάκη. Η νύφη με τα κόκκινα είπε να χορέψει πιο γρήγορα δημοτικά τραγούδια σέρνοντας το χορό μαζί με την πρώην Άννα Βίσση. Εκεί στο τσακίρ κέφι η Βίσση τραγούδησε το "12" αλλά και τις "Τσούλες". Ξεχώρισε φυσικά το τραγουδάκι που αφιέρωσε ο γαμβρός στη νυφούλα με τίτλο "Βαριέμαι" που μεταξύ άλλων έλεγε: "Αννίτα σ' αγαπώ, χωρίς εσένα δεν ζω, όταν λείπεις δεν μπορώ να κοιμηθώ". Μωρέ τι Γλυκό! Φυσικά, σε μουσική οικογένεια ανήκει, ταλέντο εκεί αναπτύσσει και ο μικρός γιος του ζεύγους Αντρέας που γλυκάθηκε από τα ντραμς!
Κουμπάρα η Ρούλα Κορομηλά με κοστουμάκι (άφησε σπίτι της φουστάρες που της έδωσαν να φορέσει στο "Greek Idol") και μαλλί λεύτερο κι ωραίο που πείραζε τον Καρβέλα όσο περισσότερο μπορούσε.
Έτσι, με ένα ακόμα τζέρτζελο, έκλεισε μια εβδομάδα που ξεκίνησε με "Greek Idol" για να λήξει με ένα γάμο υπερπαραγωγή και όσο πιο χωριάτικο και ελληνάρα γίνεται!!


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...