Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Η Mερκούρη, οι πλαστικές και η δήθεν παραμόρφωση

Ευτυχώς που υπάρχει η Μαρία Σταματέρη, το περιοδικό People και φυσικά τα περίεργα αγόρια στο γυμναστήριο που αθλεί το κορμάκι της η Ειρήνη Μερκούρη επί της Θηβών στο Ίλιον. Γιατί με τόσο σαματά γύρω από το όνομα της μέχρι πρότινος ξεχασμένης αοιδού, θα χάσουμε τ' αυγά και τα πασχάλια।
Το λοιπόν, η Ειρήνη Μερκούρη ένα λίφτινγκ το έκανε। Τώρα ποιά ακριβώς επέμβαση ακολούθησε δεν θα το πω με σιγουριά। Μπορεί να χτύπησε καμιά ενεσούλα, κανένα μποτοξάκι, να γέμισε μήλα και ρυτίδες, αλλά όχι δεν έχει παραμορφωθεί।
Καιρό τώρα φροντίζει να πηγαίνει καθημερινά και ανελλειπως σε γυμναστήριο κοντά στο σπίτι της, όπου τα αγόρια που γυμνάζονται γύρω της, ευτυχώς για εμάς είχαν καταλάβει και ποιά είναι και τι δουλειά κάνει। Μόλις ξέσπασε ο κακός χαμός ήμουν σίγουρη ότι πρόκειται για φούσκα και η Ειρήνη ήρθε να με επιβεβαιώσει।
Όπως εξομολογείται η Μερκούρη, τέρας δεν΄ήταν ποτέ και τέρας δεν είναι και τώρα που φωτογραφίζεται για εξώφυλλο παρακαλώ ενδομαδιαίου περιοδικού, που τέτοια τιμή δεν την είχε ούτε τότε που μεσουρανούσε στις πίστες, ειδικά τότε στο Φιξ στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου।
Η Μερκούρη δεν παραδέχεται την πλαστική αλλά απορρίπτει την παραμόρφωση।
Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε χωρίς να το ξέρει, στα εγκαίνια του κέντρου αισθητικής μιας φίλης της।Εκεί είδε ένα φωτογράφο, του είπε να μην την τραβήξει, εκείνος την έγραψε και πήρε μια φωτογραφία φευγαλέα που σαφώς αδίκησε την Μερκούρη। Υπολογίζω, πως πάνω κάτω την ίδια εποχή, στα μέσα με τέλη Μαρτίου, έσκασαν και οι πρώτες φήμες για την ανόρθωση προσώπου της τραγουδίστριας। Κρεατάκια πας να βγάλεις και η νοσοκόμα που σε κουράρει, δίνει την είδηση στα περιοδικά। Οπότε έχουμε μια φωτογραφία που πέτυχε την Μερκούρη άβαφτη την λάθος στιγμή και μια φήμη για την πρραγματική πλαστική που έκανε το κορίτσι।
Κι εκεί τι να βγει να πει; Μα αυτά που λεέι και τώρα। Ούτε διαψεύδει την πλαστική (αφού όντως κάτι έκανε), ούτε τέρας είναι (αμα περάσει και λίγο ο καιρός θα δείχνει ακόμα πιο ωραία).
Αφου η Μερκούρη και ο μανατζερ πιθανολογώ, κατάλαβαν ότι το θέμα πουλάει, είπαν να βάλουν λίγο λάδι στην φωτιά για καμιά βδομαδούλα, να φουντώσει και να κάνουν κατόπιν συνεντεύξεις σε περιοδικά και τηλεοπτικά κανάλια। Και να έχει και το πάνω χέρι η Μερκούρη πως βγήκε να μιλήσει για την οικογένεια της που ανησύχησε, και τα μίντια που δεν μιλούν για τα επαγγελματικά της।। Μια χαρά μας δούλεψε κι εμείς το φάγαμε και να την δεις θα κλείσει και καλή συμφωνία για εμφάνιση σε πίστα. Εγώ πάντως, εκείνου του κακού φωτογράφου, λουλούδια θα του έστελνα με τόση δημοσιότητα.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Πορωμένος με τη Ζωή της Άλλης είπε...

Αλήθεια δηλαδή, είναι κάτι που απλά το τραβάνε για να πουλήσει;
Στην φωτογραφία (με την πλαστική) μοιάζει σαν ζωγραφιά σε χαρτί που έχει τσαλακωθεί. Αν όντως έτσι είναι τώρα η Μερκούρη, τότε ειλικρινά λυπάμαι. Αν, παρακάτω, ομορφίνει, μακάρι..

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...