Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η Τζούλια, η Σάσα (και τα 800χιλιάρικα), ο Ψωμόπουλος κάνει χαρακιές και η Αλιμπέρτη έβαλε κάτω την Άνιστον



Λιαδέλης - Αλιμπέρτη VS Aniston - Butler; σημειωσατε Χ:

Ναι ναι, νόμιζες μήπως ότι οι νεωτερισμοί με αυτές τις φιλίες τύπου "φίλοι φίλοι,καργιοφίλοι" είναι εφευρέσεις μόνο ελληνικές. Εμ είχε δίκιο η Αλιμπέρτη που διερρήγνυε τα ιμάτια της ότι είναι μόνο φίλοι με τον Παναγιώτη Λιαδέλη. Τελικά, η Σοφία τώρα δικαιώνεται. Αφού κοτζάμ Τζέρυ Μπάτλερ εξομολογήθηκε πως η Τζένιφερ Άνιστον και ο ίδιος είναι τα καλύτερα φιλαράκια πυο υπάρχουν στον κόσμο και πως κάθε μέρα που ξηπνούσε και πηγαινε να γυρίσει την ταινία με συμπρωταγωνίστρια την Άνιστον την θεωρούσε ευλογημένη. Δεν τα λέω εγώ αυτα, στο Down Town την διάβασα την εξομολόγηση του Μπάτλερ, που κατά τα άλλα αρέσκεται να κάνει σεξ μόνο με δύο δύο τις παρτενέρ πια, αφού η μία δεν είναι αρκετή για μα τον καλύψει. Εύγε στη Σοφία και τον Παναγιώτη που έδωσαν το καλό παράδειγμα και στο Χόλιγουντ.

Η Σάσα δέχτηκε πρόταση 800.000 ευρώ για να γυρίσει τσόντα: της την έκανε ο μάστερ του είδους μεσιέ Σειρηνάκης που επιμελήθηκε και του πορνό της Τζούλιας. Την γενναία πρόταση η Σάσα την απέρριψε (μέχρι τη στιγμή που γράφω τι γραμμές τούτες) . Αχ βρε Τζούλια, εσύ πουλήθηκες μόνο για 150.000 ευρώπουλα βρε κούκλα μου!
Το άλλο κοινό που εντοπίζω ανάμεσα στα δύο κορίτσια, που ούτε ζωγραφιστά δεν θέλουν να βλέπουν το ένα το άλλο, είναι η δυστυχία για τον πατέρα τους, από τον οποίο όπως καταλαβαίνω πηγάζουν τα προβλήματα και των δύο ξανθών κοριτσιών. Η Τζούλια περιμένει να σύρει τον πατέρα της σε δίκες που την αποκάλεσε πόρνη πολυτελείας, ενώ η Σάσα σπαράζει όταν θυμάται πως ο πατέρας που τους εγκατέλειψε, ήταν εκείνος που την έσπρωξε ουσιαστικά στο τραγούδι, τις πλαστικές και τις γυμνές φωτογραφήσεις (την αλήθεια να την πω, όταν άκουσα πως το πρώτο γυμνό το έκανε να βοηθήσει την μητέρα της σε κάποιο χειρουργείο, συγκινήθηκα και δεν το γράφω ειρωνικά. Βέβαια, μετά το πρώτο γυμνό ακολούθησαν ακόμα 34.000 γυμνά. Βέβαια, με τα λεφτά από τα υπόλοιπα γυμνά, έπρεπε να πληρώσει τις πλαστικές, το Χάμερ, τα ρούχα υψηλής ραπτικής που φορά στην πίστα και τα υπόλοιπα τυπικά έξοδα μιας 23χρονης).

A ρε Τζούλια καρδιοκλέφτρα: ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.
Όσο και να λέει πως δεν τον ενδιαφέρει η Τζούλια, όσο κι αν προσπαθεί να μας πείσει ότι την έχει γραμμένη, η Καψούρα του Χρηστάκη του Ψωμόπουλου για τη Τζούλια δεν λέει να περάσει. Προσφάτως, είδαμε το κοντοκουρεμένο ναυτάκι να μοστράρει όλο παθος τις χαρακιές που έκανε πάνω στο τατού το οποίο κοσμεί το χεράκι του και φέρει ευκρινώς τη λέξη "Τζουλια". Βρε χρήστο, στην κατίνα κάνουμε κατινιές; Αμα θέλεις να ξεφορτωθείς το τατού άιντε βγάλτο με λέιζερ. Έτσι που κάνεις, θα κόψεις κατά λάθος καμιά φλέβα ή αρτηρία και θα κάνει πάρτυ ο Φουρθιώτης, νομίζοντας πως έκοψες τις φλέβες σου για πάρτη της πολύτιμής του Τζούλιας. Και μην μου πεις ότι έτσι την διαγράφεις την πρώην σου την Αλεξανδράτου; Γιατί υπάρχουν και χένα τατού. Άσε που η καψούρα σου για την τσοντοσταρ μας είναι πιο μόνιμη και από τατουάζ!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

teleio to arthraki!! teleio!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...