Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Στο τιμόνι του Greek Idol η Κορομηλά


Tο «Greek Idol», το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πρόγραμμα της σεζόν, ξεκινά τα φαντασμαγορικά live shows με παρουσιάστρια την αγαπημένη Ρούλα Κορομηλά.
Ο Alpha με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι η Ρούλα Κορομηλά, αποδέχθηκε την πρόταση του σταθμού να αναλάβει την παρουσίαση των Live Shows του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show σε όλο τον κόσμο. Η Ρούλα Κορομηλά, που αγαπήθηκε όσο κανείς άλλος από το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας τα πιο επιτυχημένα ζωντανά προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης, θα κάνει την έναρξη του πρώτου live του «Greek Idol», τη Δευτέρα 26 Απριλίου, στις 21:00.
Στο πλευρό των διαγωνιζόμενων και έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο των οντισιόν του «Greek Idol», θα βρίσκεται η Άντα Λιβιτσάνου μεταφέροντας τον παλμό από τα παρασκήνια.
Με το λιτό αυτό δελτίο τύπου, το κανάλι της Κάτζας μας έκανε τη χάρη μεσημεριάτικα ν' απορήσουμε για το πόσες ακόμα εκπλήξεις έχουμε να δούμε σε αυτό το έρμο, το καψερό το Greek Idol. Πολύ χάρηκα να σου πω την αλήθεια για την επιστροφή της Ρούλας. Και μην πάει το μυαλό σου στο κακό. Όχι για μένα δεν χάρηκα, αλλά για τη φουκαριάρα τη μάνα μου. Η μάνα μου που λες, πολύ τη συμπαθούσε τη Ρουλίτσα. Εμείς στο σπίτι Πρωτοχρονιά με άλλο σόου εκτός του Bravo δεν κάναμε. Τι στεναχώρια περάσαμε τότε που ο Στέφανο (ο Σαρτίνι, ξέρω σε πάω σε προιστορικά γεγονότα) χώρισε τη Ρούλα, δεν λέγεται. Φυσικά, μετά τη Ρούλα, η μητέρα αγάπησε και την Ελενίτσα (ναι την Μενεγάκη) και το Γρηγόρη (ναι τον Αρναούτογλου). Αλλά αφού η Ελενίτσα μας πίκρανε με τα διαζύγια και ο Γρηγοράκης εχάθη από την τιβί, τι να κάνει και η μητέρα, γύρισε στα πατροπαράδοτα. Kαι ναι πολύ το χάρηκα που η μανούλα Δευτέρα βράδυ θα στηθεί στην τιβί για να δει τη Ρουλίτσα που τόσο αγάπησε.
Όσο για την Άντα Λιβιτσάνου, θα την πω καλό κουράγιο. Κάτι είχα καταλάβει είναι η αλήθεια από τα μούτρα που έκανε στις τελευταίες εκπομπές. Αλλά βρε κούκλα μου, είσαι και λίγο γκαντέμα. Οι Πελς κόπηκαν, το Greek στα πρώτα του επεισόδια πήγε άπατο, έφαγες κατάρούλα από τον Καρβέλα και να μου το θυμηθείς: Μάγια θα χρειαστεί να κάνεις για να την λύσεις την κατάρα του ασπρομάλλη!!!
Κατά τα άλλα οι δεκάπέντε του Greek Idol έχουν ήδη βρεθεί, και η μόνη μου ένασταση είναι ένα ξανθό κορίτσι, που το είχε και η Ρούλα στην εκπομπή της. Όμορφη δεν λέω, αλλά μου μυρίζει διαπλοκή εδώ! Αλλά αυτά θα τα πούμε στην πορεία των live.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...