Σάββατο 17 Απριλίου 2010

"Ελένη μ' ακούς; Πολύ παλιόπαιδο ο Λάτσιος"


Οι τελευταίες συνεντεύξεις του Γιάννη Λάτσιου, πρώην κυρίου Μενεγάκη σε διάφορα Μέσα, μου θυμίζουν εκείνη την ταινία με το Σάθη Ψάλτη και την Καίτη Φίνου, που όλο καημό ο Στάθης της φώναζε από τα ερτζιανά: "Κούλα μ' ακούς? Πολύ κολόπαιδο ο Κυριάκος".
Ένα τέτοιο ένστικτο μου βγαίνει και για το Γιάννη Λάτσιο, που για κάποιο λόγο με τα γελάκια και τα χαμογελάκια του μας έπεισε πως για όλα φταίει η Ελένη κι εκείνος είναι αθώος, μόνος, με άδεια βράδια Κυριακής και μια εσπρεσιέρα στο εξίσου άδειο υπερδιαμέρισμά του στην οδό Αγράμπελης.
Που λες, ο Γιάννης Λάτσιος εκτός από τις λοιπές συνεντεύξεις, έδωσε και μια ραδιοφωνική στα "Καλά Κορίτσια" του ΑΝΤ1 radio, ένα από τα οποία είναι και η Μαρί Κωνσταντάτου - Κυριακού.
Και να σου εκεί τα γελάκια και τα κοπλιμέντα στο Γιάννη. Και τι ωραίος που είσαι Γιάννη και θα τολμήσουμε να σε πούμε και κούκλο Γιάννη, και τι αναζοωγονημένος δείχνεις Γιάννη και έχεις έναν αέρα αλλαγής Γιάννη, και τι συμβαίνει στη ζωή σου καινούργιο Γιάννη! Λυσσάξανε σου λέω να βγάλουν λαβράκι ότι ο Λάτσιος είναι γόης και μπορεί να παίζει και νέο φλερτάκι. Κι αυτός, έκανε ο δύσκολο αλλά του καλοάρεσαν τα σχόλια.
Και όλο τον ρωτάνε για την Ελένη και για το διαζύγιο και για τη νέα του ζωή, κι αυτός να απαντά μεν αλλά να το γυρίζει στο "Dancing with the stars" δε. Κια να σου πω και κάτι, άμα ήμουν η Μενεγάκη πολύ θα τσαντιζόμουν που ενώ δεν λέω κουβέντα για το διαζύγιο αν και με έχουν διεκδικήσει HELLO, PEOPLE, LOIPON, OK, EGO WEEKLY KAI DOWN TOWN μαζί με όλα τα μηνιαία γυναικεία, παραμένω αγέρωχη και κάνω τουμπεκί, άντε και μερικά αστειάκα με τον Νίκο Μουτσινά στο πλατώ. Και ποιά η ανταμοιβή μου ως Μενεγάκη. Να κάνω 10%, και να μαι και τρίτη και τέταρτη στα μικρά και μεγάλα νούμερα, ενώ ο πρώην να το παίζει γόης, να χτυπά 40% ως κριτής επιτροπής και να τον θέλουν κι όλες.
Ε όχι, Ελένη μου, αυτό δεν πρεπει να περάσει έτσι. Είπαμε σπίτι δίχως Γιάννη και προκοπή κάνει και ό,τι θέλεις κάνει. Πάντως όσον αφορά την εσπρεσιέρα, η Μενεγάκη, το σχόλιό της το έκανε από τον Καφέ με την Ελένη, κι έβαλε το Μουτσινά να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, που ειδικεύεται!!!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...