Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Kι άλλη Τζούλια στα Τέσσερα


Την αλήθεια να την πω, έχοντας δει για επαγγελματικούς και μόνο λόγους όλα τα τσοντοβίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, κατέληξα στην εξής άποψη. Την προτιμώ στις γνήσιες τσόντες, αυτές που γίνονται επαγγελματικά και μόνο. Στα υπόλοιπα home video που δεν λέει να κλείσει την κάμερα και να το απολαύσει, είναι χάλια μαύρα και όποιος θα έδινε και χρήματα γι' αυτό θα ήταν χαζούλης το λιγότερο.

Γιατί καταλαβαίνω όλους εκείνους που έδωσαν 20 ευρώ για το επαγγελαμτικό πορνό, αλλά δεν καταλαβαίνω καθόλου εκείνους που θα έδιναν έστω και 1 ευρώ για τέτοια ψεύτικη ερμηνεία κατ' οίκον.
Τι καταλαβα από το νέο βίντεο που θα δεις ολόκληρο στο αγαπημένο www.k17.gr (http://www.k17.gr/2010/04/10/julia-yet-more/)
Α . Το βίντεο είναι φρέσκο πράγμα, καθώς το στήθος και το εξτένσιον της Τζούλιας είναι ολόφρεσκα. Το εξτένσιον σχολιάζει άλωστε και η ίδια η Τζούλια εν ώρα δράσης.
Β. Η Τζούλια την Μεγάλη Εβδομάδα εκτός από σουβλάκια στην Πάρο και την Μύκονο έτρωγε κι άλλα πράγματα.
Γ. Αν δεχτούμε ότι η Τζούλια είχε παντού μαζί της τον πιστό υπηρέτη της Μένιο, κάπου πηγαίνει το μυαλό μου γι το ποιός κρατούσε την κάμερα στο εν λόγω σόου.
Δ. Φυσικά, πριν κυκλοφορήσει το δεύτερο επαγγελαμτικό dvd, (όπως έγινε πριν την κυκλοφορία και του Απαγορευμένου) πρέπει να προιδεάσεις τον καταναλωτή με ωραία διαφημιστικά κόλπα (βάζεις τον Ψωμόπουλο να χαρακωθεί στην περιοχή που είχε χτυπήσει το τατού "Τζούλια". Γυρίζεις τα νησιά και κάνεις την δύσκολη για δηλώσεις στην κάμερα του STAR, βγάζεις το συμβόλαιο του 1 εκατομμυρίου ευρώ στην φόρα, βάζεις τον Μένιο να τσακώνεται με τον Μιστερ Αστραφτερό χαμόγελο Αλέξανδρο Πετρίδη, στέλνεις μια ακόμα μήνυση στους γονείς και την άσπονδη εχθρό Σάσα Μπάστα και αλλάζεις γυαλιά και φουλάρια σαν τα πουκάμισα).

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

R3C STUDIOS είπε...

ax0ax0axxa0xaxa0xa00a...katinaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...