Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Στο νοσοκομείο η Άντζελα: που ήταν η Όλια και ο Τρούπης;

Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ τραγουδά η Άντζελα Δημητρίου και η ίδια όλο σε ένα χωρισμό βρίσκεται και η υγεία της δεν την αφήνει να γιορτάσει. Όχι μην φανταστείς, δεν είχε κάποιο ατύχημα πάλι.
Που λες, ακόμα ένα πρόβλημα προστέθηκε για τη Λαίδη που χτες μπήκε σε κλινική και σήμερα έκανε και χειρουργίο. Η Άντζελα αργά το βράδυ πήγε σαν την καλαμιά στον κάμπο να προετοιμαστεί για την επέμβαση αφαίρεσης 3 πετρών στην χολή που την ταλαιπωρούσαν. Και το χέρι δεν της κρατούσε μηδέ η θηγατέρα Όλια, μηδέ ο "τα βρίσκω, τα χαλάω, παντρεύομαι, χωρίζω" Γιώργος Τρούπης.
Μόνη πήγε η Άντζελα να βγάλει τις πέτρες στη χολή που δεν ήταν τρεις αλλά έφτασαν τις 9 τελικά. Η κόρη της Όλια ήταν πολύ πικραμένη, γι αυτό και πήρε το γκομενάκι της αλά μπρατσέτα και βγήκαν να το κάψουν στις μπουζουκιερί. Ο δε πρώη σύζυγος με νάζι, συνέχισε να κάνει δημόσιες σχέσεις στα καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται στο Μπουρνάζι.
Βρε με τέτοια οικογένεια, τι τους θες τους οχτρους Άντζελα. Βάζω στοίχημα ο Μένιος και η Τζούλια σε μάτιαξαν που λύσσαξαν πως γέρασες και δεν περνά η μπογιά σου!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...