Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Τι κάνει στο Λος Άντζελες η Εύη Βατίδου;Ε;


Βάζω Μακεδονία τιβί εδώ και κάτι εβδομάδες (3 και παραπάνω) για να δω την βασίλισσα των διαμαντιών να φιγουράρει όλο νάζι και καμάρι τα διαμαντικά του οίκου Α&Ζ, αλλά τίποτα. Κάτι άλλες άσχετες εκτελούν τα χρέη της κρεμάστρας για τα κοσμήματα στο γνωστό σόου τελεμάρκετινγκ και Βατίδου πουθενά.

Ανησύχησα μία, ανησύχησα δύο, στην τρίτη λέω πάει η Εύη κάπου αλλου΄βρήκε καλύτερη δουλειά και τον παράτησε τον Αζίζ που ξεπαραδιάστηκε να την πηγαίνει από μπουζούκι σε μπουζούκι Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Ευτυχώς οι υπερατλαντικοί μου κατάσκοποι εντόπισαν την Εύη και σταμάτησα ν' ανησυχώ. Που είναι η πρώην του Αλέξη Κούγια. Εδώ και λίγο καιρό ζει τρελό έρωτα στο L.A , Λος Άντζελες ελληνιστί με γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος ζει μόνιμα στην Αμερική. Για χάρη του η Εύη απαρνήθηκε τα διαμάντια και τα παιδιά της και κάνει ντόλτσε βίτα, αυτή που λεν γλυκειά ζωή στο Λος Αντζελες. Το πότε θα γυρίσει είναι ακόμα αγνωστο, πάνω ο αγαπημένος της δηλώνει δεξιά κι αριστερά φουλ ερωτευμένος με την Εύη.

Το αν γνωρίζει τις δραστηριότητες ο πρώην σύζυγος δεν το γνωρίζω, αλλά ας το αφήσει μια φορά και το κορίτσι να χαρεί τον ερωτά του και τη ζωή του. Είπαμε είναι ζωντοχήρα όχι παρατημένη απο τη ζώη. Living la vida loca Εύη! Σπάστα όλα!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...