Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Μικρό Φτυαράκι Νούμερο 5: Σπόνδες πάνε κι έρχονται από τους Μενελάτσιος

Αν μου έλεγες ότι τέτοια εποχή θα έβλεπα το Λάτσιο μπροστά από τις κάμερες και μάλιστα να στέλνει σποντούλες στην πρώην πλέον σύζυγό του Ελένη Μενεγάκη, θα σε έστελνα στο Δαφνί, όχι απ' έξω στο παρκάκι αλλά μέσα. Τι ήταν να πει το Ελενάκι από τον "Καφέ με την Ελένη" πως κοιμάται σαν πουλάκι πια;; Και να σου γυρίζει απο δώ και να γυρίζει από κει, και δεν έχει και κανένα να ενοχλεί πλέον στο κρεβάτι και είναι σούπερ μόνη της, ήρθε η απάντηση από το Λάτσιο.
Έκανε το διευθυντικό μέλος του Αντ1 δηλώσεις μετά το τέλος του 3ου Live του "Dancing with thw stars" δηλώσεις στα κανάλια και μια ατάκα του με κάνει να γελάω ακόμα. Αν απορείς γιατί ο Λάτσιος είπε το ναι για εμφάνιση στην κριτική επιτροπή του χορευτικού σόου, η απάντηση είναι απλά. Το αγόρι με τα μάτια τα μελιά δεν έχει λέει τίποτα καλύτερο να κάνει την Κυριακή το βράδυ πια! Πάντως, ο πρώην της Μενεγάκη με τα γυαλάκια και το στυλάκι του έχει ξεπεράσει σε δημοτικότητα και θαυμάστριες, το Σόμμερ, τον Πούμπουρα, και το Σταμάτη Γαρδέλη ακόμα.


Και σαν να μην έφταναν οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Ωραίου Γιάννη, ξεκίνησε και τις γκεστ ραδιοφωνικές εμφανίσεις. Ο μεσιέ Λάτσιος θα μιλήσει με τα "Καλά Κορίτσια" (Μαρί Κυριακού και Ελένη Νικολάου) για όλα, το Σάββατο 17 Απριλίου, 10:00 με 11:00 το πρωί: για την προσωπική του ζωή, για τα μελλοντικά του σχέδια, για τις επαγγελματικές του κινήσεις, αλλά και για την πρώτη του εμπειρία μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες στην κριτική επιτροπή του “Dancing with the stars”. Άσε που αυτό το θα μιλήσει για την προσωπική του ζωή πάνω πάνω στο δελτίο, καθόλου δεν πιστεύω πως θα αρέσει στην Ωραία Ελένη, που ούτε θέλει να σκέφτεται τυχόν αποκαλύψεις του πρώην συζύγου. Άντε και να έρθει το Μαύρο Σάββατο για την Ελένη!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

einai kairos na figei auti i menegaki apo ta kanalia tin vare8ikame kai autin kai tin zoi tis na akoume ka8emera ,pos alazei tous antres kai na mas dixnei se ka8e fotografia tis kai expompi tis ta podia kai ta vizia tis valte kamia nea kopella sto giali,oti eixe auti na pei kai na kanei gia na anevei ta ekane ,to mono pou tis emeine einai i na ka8isei spiti tis na megalosei ta paidia tis pou tin xriazonte i na girisei kamia tsonta me tin nzoulia mono auto emeine na kanei ,ola sto vomo tou xrimatos kai tis vromias

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...