Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Έδιωξαν τον Σάββα από την Ναταλία. Άδειασε η τέρμα αριστερά γωνία


Έδιωξαν τον Σάββα από την Ναταλία. Άδειασε η τέρμα αριστερά γωνία (καναπέ). Και για να είμαι ειλικρινής, το εν λόγω μότο ανήκει στο Gsus (ggsuss) γνωστό μπλογκερά τον οποίο ακολουθώ και γω στο Twitter. Τι έγινε; Δεν του το συγχώρεσαν οι Γερμανοί του Άλφα ότι φλέρταρε ή μάλλον χόρεψε και πάλι με τον ΑΝΤ1 χωρίς την άδειά τους. Έτσι, απ' ότι φάίνεται του έδειξαν την πόρτα της εξόδου από το "Μες την Καλή Χαρά".

Τον τελευταίο καιρό και ειδικά μετά τα 2 πρώτα live του "Dancing with the Stars" δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήρηξαν πως οι μέρες του Σάββα Πούμπουρα στο κανάλι της Κάντζας ήταν μετρημένες. O ίδιος ο Σάββας έλεγε και ξανέλεγε πως η εν λόγω συμμετοχή του στο χορευτικό σόου έγινε με διάθεση να βοηθήσει στο φιλανθρωπικό έργο, αφού ως γνωστόν μέρος χρημάτων του σόου θα πάει στην οργάνωση¨"Κάνε μια Ευχή".

Η αλήθεια είναι πάντως πως ο Σάββας τα ξενοκοιτάγματα με τον ΑΝΤ1 τα είχε κάνει χωμοτύρι και ο απατημένος Άλφα τον συγχώρησε μία, δύο στην τρίτη τον έκαψε. Πρώτη φορά είδαμε το Σάββα σε γκεστ συμμετοχή στο "Νext top model" και πιο πρόσφατα στο "Wipe Out". Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Πούμπουρας δεν στεναχωρήθηκε και πολύ για την αναγκαστική του αποχώρηση από το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού, αφού εκεί ουσιαστικά έκανε την κρεμάστρα ενώ τα χρήματα που παίρνει για τη συμμετοχή του στο χορευτικό σόου ξεπερνούν κατά πολύ τις συνολικές απολαβές του από τον Άλφα. Οι έλληνες υπέθυνοι του καναλιού της Κάντζας επιθυμούν να τον συγχωρήσουν, πάντως οι γερμανοί εμφανίζονται αμετανόητοι. Σάββα, Σάββα, Κεφέ!
Προτού ξεκινήσουν να στέλνουν οι ενδιαφερόμενοι αντικαταστάτες CV για τη θέση του Πούμπουρα, βρε μπας και να φέρουξν πίσω τον καημένο τον Καλλίρη που τον έστειλαν τσάμπα και άδικα;;;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...