Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Ελένη και Φαίη αραπίνες και η Τζούλια κάνει τουρνέ


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ/ ΑΝΑΓΝΏΣΤΡΙΑ και είπα δεν θα φτάσω ποτέ στην Αθήνα. 5 ώρες έκανα να επιστρέψω από την Αχαϊκή πρψτεύουσα και ακόμα ζαλισμένη νιώθω.

ΑΡΑΠΙΝΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΕΡΩΤΙΑΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ: βρε λες να φταίει η πολύωρη οδήγηση και η ζαλούρα που βλέπω όλα τα κουρίτσια της τιβί μαύρα και άραχνα; Πρώτη και καλύτερη η Ωραία Ελένη Μενεγάκη που εκ Ταυλάνδης ορμώμενη γύρισε με χρώμα μπρούτζινο και χαμόγελο ίσα με τα αυτιά. Την έβλεπα και έλεγα, αυτή διακοπές πήγε μόνη ή μπα; Γιατί μπορεί ο Λάτσιος να έφτασε μόνο μεχρι το Ξυλόκαστρο, αλλά η χαρά στο πρόσωπο της Ελένης θύμιζε γυναίκα που έκανε σεξάκι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Από την άλλη, τρόμαξα να καταλάβω αν αυτή που έβλεπα να παρουσιάζει το "Πολύ Μπλα Μπλα" είναι κάποια γυναίκα της φυλής Ζουλού ή η Φαίη η Σκορδά. Απ' ότι κατάλαβα, η Φαίη που ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα αρχές καλοκαιριού, θέλει να γίνει νύφη χωρίς σολάριουμ μεν, μα;ύρη κατάμαυρη δε. Το μόνο που ξεχώρισε ήταν η μυτούλα της η γαμψή σαλονικιά! Έτσι, αμα αγαπάς (όπως ο Γιώργης ο Λιάγκας) το πηγαίνεις το κορίτσι για Πάσχα στο Ντουμπάι!


Η ΝΤΟΛΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ DVD: παρακολουθώντας τις ειδήσεις του STAR Πασχαλιάτικα, νόμιζα ότι διαβάζω τα παραμύθια που διάβαζα μικρή με πρωταγωνίστρια τη Ντόλι, αλλά λιγάκι παραλαγμένα. Θυμάσαι τη σειρά διηγημάτων: "Η Ντόλυ στην εξοχή, η Ντόλυ στο χωριό, η Ντόλυ στο λούνα πάρκ", έτσι και τώρα είχαμε την Τζούλια -την εθνική μας τσοντοστάρ- Αλεξανδράτου σε νέες περιπέτειες. "Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ, Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ, Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ, Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΣΣΙΑΝΗΣ (ή Καισαριανής όπως είπε και μια κολλητή). Ατραξιόν δίπλα στην Τζούλια, φυσικά η σκιά της Μένιος Φουρθιώτης με διαφορετικά καπελάκια με στρας και πούλιες που έσπευδε να κάνει πραγματικότητα κάθε επιθυμία της τσονοτστάρ μας. Σουβλάκι ήθελε η Τζούλια, σουβλάκι έφερνε ο Μένιος, κρύο αισθανότανε η Τζούλια, κουβέρτα έφερνε ο Μένιος.

Εν το μεταξύ, η Τζούλια μας ενημέρωσε και για το δεύτερο τσοντοdvd που έρχεται οσονούπο και είναι γυρισμένο σε κότερο. Σαμπάνια δεν πιστεύω να έχει, γιατί άμα κουνάει το κότερο, θα της έρθει αναγούλα της Τζουντοσταρ μας που είναι και ευαίσθητη. Πάντως, πριν το Πάσχα η Τζούλια είχε κάνει εμφάνιση σε πλοιάριο στον Άλιμο που εκεί υποτίθεται πως έγιναν τα γυρίσματα για το δεύτερο απαγοευμένο.
Και δάκρυ ο Αλκαίος: θυμάμαι, τέτοιο καιρό πάντα, δεν υπήρχε κλάμπ που να μην παίζει το υποψήφιο μας τραγούδι για τη Γιουροβίζιον. Έλα όμως που με τα καμώματα της Τζούλιας, ο υποψήφιος μας Αλκαίος και το ΟΠΑ του δεν ακούγονται πουθενά. Το παιδί πρέπει να βιώνει κατάθλιψη. Καλά, το STAR ΠΟΥ ΘΑ έπρεπε να τον κυνηγά, χεσμένο τον έχει και παίζει Τζούλια ολημερίς. Ο ίδιος, τι για το δράμα με τη γιαγια΄του που έφυγε από τη ζωή μίλησε, τι για τη μάνα του που δεν μιλιούντια χρόνια τώρα, τι για τις συνεντεύξεις που θα σταματήσει να δίνει μετά το Όσλο, τίποτα κανείς δεν ασχολείται μαζί του. Άσε, τώρα με το δεύτερο dvd της Τζούλιας και το πρώτο απαγορευμένο πορνό της Μαριάννας Ντούβλη, προβλέπω να φτάνουμε μια μέρα πριν τη ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ και ο Αλκαίος να έχει ξαναπάρει τα κιλά που έχασε με τόσο κόπο, εξαιτίας της κατάθλιψής του.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...