Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Θεοφάνους κατά Παραγωγής X - Factor: επεισόδιο 20011


Το σήριαλ των τσακωμών του Γιώργου Θεοφάνους, είτε με την παραγωγή, είτε με τον παρουσιαστή Σάκη Ρουβά, είτε με κάποιον από τους κριτές, είτε με οποιονδήποτε σχετίζεται με το X- Factor, συνεχίζεται και προβλέπω να φτάνει σε επεισόδια την επική Λάμψη του Νίκου Φώσκολου.

Που λες, το σόου και την ηθοποιιά που έδωσε χτες βράδυ ο Διάσημος μουσικοσυνθέτης, άξιζε Όσκαρ Ηθοποιίας. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Εχτες το πρωί βούιξε ο κόσμος και ο ντουνιάς ότι δύο ή και περισσότερα από τα παιδιά που συμμετέχουν στο μουσικό ριάλιτι, πάσχουν από τη Νέα Γρίπη. Ονόματα δεν μάθαμε εξαρχής, αλλά όλοι μα όλοι γνώριζαν την πιθανότητα ακύρωσης του χτεσινοβραδινού επεισοδίου του X- Factor.

Όλοι εκτός από το ΓιώργοΘεοφάνους, που απ΄ ότι φαίνεται μάλλον είχε πολύ δυνατά το μπιστολάκι για να στρώσει τη φράντζα της νέας του κουπ, που δεν άκουσε τίποτα όλη μέρα.

Και φτάνει η νύχτα, όλοι παίρνουν θέση στο σοόου (συμμετέχοντες, κριτές, κόσμος και Σάκης φυσικά). Εκεί πληροφορούμαστε δια στόματος Σάκη ότι δύο από τα παιδιά αρρώστησαν και δεν θα συμμετέχουν ούτε στο σόου αλλά ούτε και στην ψειοφοφρία του κοινού για το ποιός θα αποχωρήσει. Τα παιδιά που αρρώστησαν ήταν κάποια μέλη από το συγκρότημα 360 μοίρες και η Ελένη και ο Χοβίκ που βρισκόταν στο στάδιο αννάρωσης.

Καθ' όλη τη διάρκεια του σόου, (και τονίζω όλη την ώρα) δεν υπήρξε κάποιον πρόβλημα, ούτε διακρίναμε κάποια αναστάτωση του Γιώργου Θεοφάνους. Χαχαχα, χοχοχο! Όμως λιγο πριν το τέλος και την αποχώρηση παίκριας από την ομάδα του μουσικοσυνθέτη και ενώ πρέπει να αποφασίσουν οι κριτές για το ποιός θα αποχωρήσει από αυτούς που πρότεινε το κοινό, χάνουμε το Γιώργο Θεοφάνους από τις οθόνες. Μάταια τον καλούσε στη σκηνή και ο Σάκης! Βρε εδώ ο Θεοφάνους, εκεί ο Θεοφάνους, πουθενά ο Θεοφάνους.

Κατά το τέλος με την αποχώρηση της παίκτριας της ομάδας του, ο μουσικοσυνθέτης έσκασε μύτη στην σκηνή για να συλληπηθεί την αηδό που αποχωρούσε και να της πει, ότι λυπαται αλλά δεν υπάρχει διαφάνεια σε αυτό το σόου.

Αργότερα, μόλις γύρισε σπίτι του, έγραψε ένα δακρύβρεχτο e-mail που το έστειλε σε υψηλόβαθμα στελέχη του Αντ1 στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε:
1.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Η1Ν1
2. ΟΤΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΧΟΒΙΚ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΔΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
3. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΙΠΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Ή ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ
4. ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ Η ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ LIVE.
Ο συνθέτης όπως ίναι φυσικό έκλεισε με ένα ειρωνικότατο γκράντε φινάλε: Είχαμε όλα όσα πρέπει να έχει ένα επιτυχημένο παιχνίδι . Μπράβο στον καθένα ας ξεχωριστά!"
Συμπονώ και την έγκυο σύντροφο και τα παιδιά του κυρίου Θεοφάνους. Αλλά δεν του φταίει κανείς που κάνει τον κομπάρσο στο εν λόγω σόου. Μέχρι και ο Σάκης πιο πολλά γνωρίζει για την εκπομπή σε σχέση με τον ίδιο. Αφού αμοίβεται αδρά, ας φροντίσει να τα βρει και με την παραγωγούλα του!



1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

η ελευθερια αξιζε τελικο'''......μεσα στο παιχνιδι υπαρχουν ατομα τα οπως η.... που ουτε στο πρωτο live δεν αξιζε να ειναι....οσο για την αποχωρηση της ελευθεριας εκεινο το βραδυ δεν επρεπε να γινει εφοσον ελειπαν 2 ατομα'''''==πρεπει να ξαναπαρουν την ελευθερια ξανα στο παιχνιδι ο μονος σωστος ειναι ο θεοφανους΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...