Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Κορινθίου - Αϊβάζης: και σιγά τον έρωτα δηλαδή!


Διαβάζω στο yupi, ότι επέστρεψε ο Γιάννης Αϊβάζης από την Παταγονία, όπου έμεινε ένα μήνα και βάλε για τα γυρισματα του Survivor: στην άκρη του κόσμου. Ο Γιάννης κατάφερε να επιστρέψει λίγες ημέρες νωρίτερα απότι τον περίμενε η αστεφάνωτη ακόμα αγαπημένη του Μαρία Κορινθίου. Ο Γιάννης που ταξίδεψε μια ολόκληρη μέρα, έκανε έκπληξη στο Μαράκι και την κορούλα του Ισμήνη και τον΄είδαν μπροστά τους φάντη μπαστούνι.


ΌΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΩΡΑΙΑ. Μετά όμως το ζευγάρι γιόρτασε στο Rex την επιστροφή του Γιάννη. Και εκεί μπαίνω εγώ γιατί δεν καταλαβαίνω την τελευταία πρόταση του εν λόγω δημοσιεύματος. Γιατί όσοι είδαν λέιε, το ζευγάρι είπαν ότι είναι σαν να ζει τις πρώτες μέρες του έρωτά του.

Εγώ, να σου πω την αλήθεια, μια βδομάδα φεύγει ο καλός μου και δεν βλέπω την ώρα να γυρίσει όχι για να πάμε στα μπουζούκια αλλά στο κρεβάτι μας. Και ελπίζω να μην σοκάρεσαι που διαβάζεις τις γραμμές αυτές, αν τις διαβάζεις κυρία Κορινθίου μας.

Αλλά, αν έχεις άντρα τον Γιάννη Αϊβάζη, αν σου έχει φύγει στην άλλη άκρη του κόσμου για δουλειά για πάνω από μήνα, αν ζειτέ όντως τις πρώτες μέρες του έρωτάς σας, δεν βγαίνετε έξω να γιορτάσετε. Μένετε σπίτι και κάνετε και δεύτερο παιδί! Και ανέχεις το άγχος ότι εκεί στην Παταγονία τον ξεζόμισαν οι Παταγονέζες, προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο οριζοντίως.

Και μην μου πεις ότι πρόλαβαν να τα πουν.... γιατί ένας μήνας δεν αναπληρώνεται σε μια ώρα...ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΩΩΩΩ. Γιατί αν δεν τον θέλει η αγαπητή Μαρία, υπάρχουν πολλές, μιλούνια μην σου πω, που τον θέλουνε το Γιάννη.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

pali m.....kies grafeis....kali xronia!!!

karakatina είπε...

ελπιζω να ειναι διασκεδαστικες μ...ες! καλη χρονια to you too

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...