Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009

Τζούλια - Ψωμόπουλος vs Σάσα - Λανταβός


Καλέ μου λείψατε, μια εβδομάδα έχω να φτυαρίσω και ήδη νιώθω την ευφορία στο χέρι μου, γράφοντας τις πρώτες μου γραμμές. Όχι δεν θα ξεκινήσουμε από την επικαιρότητα, νομίζω ότι αξίζει να γίνει ένας πρώτος τελικός ανάμεσα σε δύο ζευγάρια, πραγματική φωτιά στη show biz, την εγχώρια εννοείται. Πιστεύω ότι αξίζει να ψηφήσουμε αυτό που αγαπήσαμε περισσότερο, αυτό που μας έμεινε χαραγμένο στην καρδιά.

Τζούλια Αλεξανδράτου - Χρήστος Ψωμόπουλος: Η παραλίγο Σταρ (Σταρ Ελλάς, Star Channel, Σταρ πίστας) μέχρι το καλοκαιράκι που μας πέρασε αγαπούσε με πάθος έναν Μιχάλη, Μισελ τον ονόμαζε χαιδευτικά. Ώσπου,ένα βράδυ, φίλοι της σύστησαν ένα λεβεντόπαιδο και ο μισέλ έγινε παρελθόν. Ναι, όσο γράφω, φαντάζομαι την Τζούλια στο ρόλο Αλίκης Βουγιουκλάκη και τον Ψωμόπουλο στο ρόλο Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Η Τζούλια, μαθημένη να της κάνουν τα χατήρια, να την παρακαλάνε, λιγώθηκε βλέποντας τον λεβεντάντρα, πρώην κύριο Βίσση που από μαγκιά δεν κολώνει. Και έτσι ο ευέξαπτος βαρύμαγκας Χρηστάρας και η Μις Τζούλια έγιναν ζευγάρι. Το δεσμό πιστοποίησε και φωτό του Πρώτου Θέματος που έδειχνε το ζευγάρι να γλωσσοφιλιέται με πάθος στα μπουζούκια που αλλού.


Όλα αυτά μέχρι το μοιραίο βράδυ της 3ης Νοεμβίου που ο Χρήστος θα έβγαινε με φίλους και η Τζουλια θα έμενε στης μαμάς της. Αλλά όχι, το κορίτσι δεν πήγε στη μαμά και ο Χρήστος την τσίμπησε σε μπαρ ρέστοραν στους Αμπελόκηπους με άλλον... άντρα. Kαθώς το παράνομο ζευγάρι αποχωρούσε, ο Χρήστος περίμενε στην πόρτα και η μία ειρωνία έφερε την άλλη και η γροθιά του Ψωμόπουλου δεν άργησε να προσγειωθεί στα μούτρα της Τζούλιας. Η Τζούλια έκανε μήνυση την οποία πήρε πίσω και το ζευγάρι ξέχασε το περιστατικό και είναι πάλι μαζί. Η Τζούλια κάνει εργασιοθεραπεία στο κέντρο Φως στο πλευρό του Σώτη Βολάνη όπου δείχνει όλα τα προσόντα της και πολύ φοβάμαι ότι ο Ψωμόπουλος θα πλακώσει σύντομα κάποιο θαμώνα.


Σάσα Μπάστα - Θοδωρής Λανταβός: η πλήρης ιστορία αυτού του δεσμού που μέτρησε ατελείωτους χωρισμούς (περί τις 3000 χωρισμούς) μέχρι να πουν τα δύο παιδιά το οριστικό αντίο, έχει περιγραφεί με σθένος από μένα την ίδια. Τώρα πια, η Σάσα και μετά από δεκάδες μηνύσεις, ασφαλιστικά μέτρα, επανασυνδέσεις, θέλει να μείνει μόνη και να γιατρέψει τις πληγές που της άφησε ο Θοδωρής. Αν θυμαμαι καλά,και το ζευγάρι αυτό, δεν ήταν λίγες οι φορές που τσακώθηκε και πλακώθηκε και κατέληξε στις μηνύσεις. Αν πάλι θυμαμαι καλά δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Λανταβός έπιασε τη Σάσα να μιλά με κάποιον άλλο, αλλά τη συγχώρησε και πρόταση γάμου της έκανε και μπουζουκιερί της αγόρασε. Εγώ διατηρώ την ελπίδα αναζοπύρωσης του αισθήματος μεταξύ στα δύο παιδιά!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...