Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ερωτικό σκάνδαλο με Πέντραγκ Στογιάκοβιτς (σύζυγο Αλέκας Καμηλά);


Τα έλεγα σε μια κολλητή που κάποτε έβγαινε με καλαθοσφαιριστή! Αμα θες δίμετρο, πάρε ένα μοντέλο, έναν αθλητή του άλμα επί κοντώ, τι τον θες τον μπασκετμπολίστα. Αν με είχε ακούσει και η Αλέκα Καμηλά, δεν θα περνούσε τις στιγμές αγωνίας που περνά τώρα, ευτυχώς η κολλητή ξέμπλεξε με τη φάρα αυτη!


Που λες, και όπως μαθαίνουμε από τη στήλη της Δημητρας Ζάρκου στο Λοιπόν (http://www.womenonly.gr/loipon/kosmikaarticle.asp?catid=13943&subid=2&pubid=6480299), και επειδή τα περιγράφει με λεπτομέρειες θα τα μεταφέρω αυτούσια:


"Σε τρελά μπερδέματα βρίσκεται εδώ κι έναν μήνα περίπου ο Πέντραγκ Στογιακοβιτς κι αν δεν ξεκαθαρίσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) στην Αλέκα Καμηλά τι πραγματικά συμβαίνει, προβλέπω στο σπίτι τους στη Νέα Ορλεάνη να πέφτει πολλή παντόφλα. Πριν 25 μέρες, στην Αμερική έσκασε ένα περίεργο σκάνδαλο που αφορούσε αυτόν και μία γνωστή στους Αμερικανούς πορνοστάρ και κολ γκερλ, τη Σιένα Γουέστ. Σύμφωνα, με την πορνοστάρ, όταν ο «Πέτζα» βρέθηκε στο Λος Άντζελες για έναν αγώνα της ομάδας του με τους Κλίπερς, είχε κανονιστεί ραντεβού (δεν εξηγεί ποιος και πώς το κανόνισε) ανάμεσα σε εκείνη και τον μπασκετμπολίστα. Και πες μέχρι εδώ καλά. Λέμε τώρα καλά. Το θέμα είναι ότι το κολ γκερλ, όχι μόνο δεν τήρησε εχεμύθεια για το ραντεβού (αν αυτό υπήρξε ποτέ), αλλά φρόντισε να το βγάλει στην... καμπάνα και συγκεκριμένα στο Twitter. Ανέβασε ένα βιντεάκι με τον εαυτό της την ώρα που πήγαινε στο ραντεβού και όταν έφευγε από αυτό. Στο πρώτο μέρος, η Γουέστ ρωτάει τον οδηγό (να υποθέσουμε ότι ήταν κάτι σαν... μάνατζερ) πώς λέγεται ο πελάτης που θα επισκεφθεί. Εκείνος της λέει το όνομα κι εκείνη προσπαθεί να το προφέρει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Έτσι, του βγάζει και παρατσούκλι/χαϊδευτικό «Στοκ».Το δεύτερο μέρος, όμως, είναι όλα τα λεφτά. Πώς το λέει η παροιμία; «Ήθελε η π...να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει»; Έτσι και με την πορνοστάρ, η οποία είπε τα καλύτερα για τα προσόντα του «Πέτζα». Όχι στον αγωνιστικό χώρο. Αυτά τα ξέρουμε. Έξω από το γήπεδο. Πάντως, η όλη ιστορία είναι πολύ μπερδεμένη κι έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι πραγματικά συμβαίνει. Γιατί, εδώ που τα λέμε, είναι πολύ περίεργο να έχεις δίπλα σου τη νούμερο «3» πιο σέξι γυναίκα αθλητή στο NBA και να κλείνεις ραντεβού με κολ γκερλ, που δεν πιάνει μία μπροστά στην Αλέκα. Οχτρός του «Πέτζα» το έχει κάνει, να μου το θυμηθείς."

Αλήθεια ή ψέματα τα παραπάνω, με σιγουριά δεν μπορώ να το πω! Πάντως, ο Σοτγιάκοβιτς δεν είναι ο πρώτος αθλητής που θα κάνει κουτσουκέλα, βλέπε Μπέκαμ και όποιον άλλο σου έρθει στο μυαλο!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...