Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Περαστικά τους!!!!


Στο Δημήτρη Μητροπάνο: Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Δημήτρης Μητροπάνος. Ο τραγουδιστής ανέβασε υψηλό πυρετό και ένιωσε αδιαθεσία γι αυτό και συμβουλεύθηκε τον προσωπικό του γιατρό, ο οποίος και του συνέστησε να πάει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στην Κατερίνα Καραβάτου: Παρακευή μεσημέρι βρέθηκε και το Κατερινάκι στο νοσοκομείο. Λίγο η κατάθλιψη από το ντόμινο που έπεσε στραβά, στην Ημέρα Ντόμινο που παρουσίασε last week, λίγο, η υπερκόπωση για τη μετακόμιση σε κοινό σπιτάκι στη Φιλοθέη με τον αγαπημένο της Κρατερό Κατσούλη και η Καραβάτου βρέθηκε αντί για το Κους Κους το μεσημέρι, στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ψύξη. Ευτυχώς σήμερα επέστρεψε στην εκπομπή της.

Στην Ελεονώρα Μελέτη:
που έπαθε γριπούλα, την πόνεσαν τα λαιμά της και έβγαλε την σημερινή εκπομπη από το τηλέφωνο με παρουσιαστή τον Θέμη Μάλλη.

Στο Θοδωρή Παπαλουκά:
το αγόρι κόλλησε τη νέα γρίπη και αναρρώνει.

Στη Χριστίνα Κωλέτσα:
που μετά το σόου Ο Διάδοχος του Γιούρι Γκέλερ και τους σκορπιούς που έπρεπε να αντιμετωπίσει, βρέθηκε ξανά στο νοσοκομείο με στομαχικές διαταραχές. Φάε και κάτι βρε πουλάκι μου, 30 κιλά έμεινες.

Στην Άλκιστις Μαραγκουδάκη: που βρέθηκε εκτός διεύθυνσης Αλφα μετά από απόφαση των Γερμανών...

Στο Φώτη και τη Μαρία: που τα νούμερα δεν ανεβαίνουν και πολλοί λενε ότι το δίδυμο δεν θα κάνει Χριστούγεννα στο Star αλλά στο σπίτι τους.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...