Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Επιστρέφει ένας από τους μένταλιστς στο σόου του Γκέλερ


@ Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στο σημερινό σόου "Ο Διάδοχος του Uri Geller" θα παρουισάσουν το πείραμά τους όλοι οι διαγωνιζόμενοι μένταλιστς και εκείνοι που έχουν αποχωρήσει ήδη.

Ο Geller στο τέλος θα επιλέξει ποιόν θα ξαναβάλει στο παιχνίδι και στον ανταγωνισμό! Υπάρχει μία μεγάλη υποψία για τον ποιόν θα βάλει ξανά στο παιχνίδι αλλά δεν θα ήταν σωστό να πω κάτι γιατί δεν είναι σίγουρο αλλά 99% .
Τώρα από τις πρόβες που έχουν ήδη γίνει, ο GODFATHER θα παρουσιάσει μια δική του επινόηση που την εμπνεύστηκε πριν κάποιες μέρες. Μάλιστα, το πείραμα που επιχείρησε ήταν τόσο δύσκολο που όλοι ταράχτηκαν. Το φαν κλαμπ του συγκεκριμένου μένταλιστ αποκαλύπτει σχετικά με την πρόβα του Godfather:

"Στο τέλος της παρουσίασης του έχει προσκολλήσει ένα μήνυμα που, όταν το είπε σήμερα στην πρόβα, έκανε τους παρόντες να δακρύσουν και να τον θαυμάσουν ακόμη περισσότερο για τον υπέροχο χαρακτήρα που διαθέτει, και την υπερβολική του αγάπη προς όλους και ιδιαίτερα εμάς που τον αγαπάμε! Στην πρόβα παρουσίασε αυτό που δημιούργησε, και όλοι οι συντελεστές έμειναν κυριολεκτικά με ανοικτό το στόμα και του είπαν ότι δεν πιστεύουν στα μάτια τους ότι αυτό έγινε μέσα σε λίγες ώρες! Μέσα σε μόνο 10 λεπτά του έδωσαν το εντάξει τους και του είπαν ότι δεν χρειάζεται ούτε καν δεύτερη πρόβα. «Είσαι έτοιμος. Είσαι γεννημένο αστέρι. Καλά είπες του Φερεντίνου ότι τα αστέρια διαλέγουν αστέρια.» του είπαν."

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...