Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Τα συμπεράσματα της πρεμιέρας του Ρέμου

1. Τέτοιο φωτιζομενο τεράστιο συντριβάνι έξω από το Διογένη, δεν έχει ούτε το Σύνταγμα.

2. Τέτοιο χριστουγεννιάτικο στολισμό, ούτε στα Jumbo δεν θα βρεις μαζεμένο.

3. Τέτοιες προετοιμασίες στο Διογένη είχα να δω από τότε που τραγουδούσε εκεί η Γαρμπή με Σχοινά, τους δύο Βαρδήδες, το Ρέμο και τον Τριαντάφυλλο. Σου λέω οι καθαρίστριες βγήκαν με την ηλεκτρική σκούπα και ρουφούσαν τα σκουπίδια μέχρι και στο τσιμεντένιο πεζοδρόμιο της εισόδου του μαγαζιού. Θα πεις αυτό έγινε γιατί πάντα τον άσωτο που επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος τον υποδέχεσαι σαν βασιλιά.

4. Το πρόγραμμα ήταν ωραίο, με ισπανικές και λάτιν πινελιές, αλλά άμα τον είδες και πέρσι, δεν χάνεις και τίποτα καινούργιο. Εγώ λέω να την βγάζω στο Ακάνθους που συστεγάζεται και φέτος μαζί με τον Αντώνη.

5. Όχι δεν είχαμε προσέλευση κοσμικοτήτων σε αυτή την πρεμιέρα. Λίγο που άλλαξε ημέρα την τελευταί στιγμή (ήταν προγραμματισμένη για 20 και τελικά έγινε χτες, 27 Νοεμβρίου), λίγο που τις Παρασκευές όλοι είμαστε κομμένοι, πάντως έλειψαν οι διάσημοι φίλοι του Αντώνη (Ροναλντίο, Πηλαδάκης, Βέρτης κλπ).

6. Κόσμο πολύ δεν μπορείς να πεις ότι είχε, αλλά μην φανταστείς, αφού κι εγώ βρήκα να παρκάρω σε χρόνο μηδές, κάτι που δεν συνέβαινε στις μεγάλες δόξες του Διογένη με Πάριο - Μαρινέλλα ή Πέγκυ Ζήνα!

7. Αδυνάτισε λιγάκι ο Αντώνης ή απλά μου φάνηκε διότι μεγάλη ήταν η σκηνή;;;

8. Love Stories ονομάζεται το πρόγραμμα του Αντώνη, αλλά εγώ μπουκάλα, μπακούρι θα τον πω.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...