Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Παντρειές στη σόου μπιζ!!


@ Θα το πάρει το κορίτσι! Ο λόγος για τον Αντώνη Σρόϊτερ που μετά τον κρυφό αρραβώνα προ ολίγων μηνών και μια σχέση που μετρά πάνω από 2 χρόνια, αποφάσισε να στεφανωθεί την πρώην εστεμμένη μοντέλα και νυν δημοσιογράφος Δήμητρα Αιγινίτη. Το ζευγάρι έκανε φιλότιμη προσπάθεια να περάσει το γεγονός απαρατήρητο, αλλά τηλεθεάτρια της εκπομπής TV Weekend με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, πρόδωσε τα σχέδια του ζευγαριού Η ανακοίνωση του ευχάριστου γεγονότος έγινε στην εφημερίδα Αυγή!


@ Παντρεύτηκαν κρυφά η μικρή Μαγγίρα με τον υδατοσφαιριστή της Δημήτρη Μάζη. Η Μπέτυ που σε λίγο μπαίνει στο μήνα της για να γεννήσει και ο αγαπημένος της, είπαν να δημοσιοποιίησουν το δεσμό τους, λίγο πριν τη γέννηση του μωρού!


@ Δύο από τους αγρότες μόνους ψάχνουν οδεύουν προς το γάμο. Οι παίχτες που συμμετείχαν στο ριάλιτι του Άλφα με σκοπό να βρουν γυναίκα( που θα τομήσει να τους ακολουθήσει στην αγροτική ζωή) φαίνεται ότι τα κατάφεραν, τουλάχιστον δύο απόσουν συμμετείχαν. Η παροσιάστρια του σόου, Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε ότι θα φάμε κουφέτα πιθανότατα από δύο ζευγάρια που γνωρίστηκαν στο ριάλιτι. Πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν, αναφέρουν ότι οι δύο ερωτοχτυπημένοι αγρότες είναι πιθανότατα ο Αντώνης ο Κρητικός με τη ζωγράφο και δεύτερο ο Δημήτρης από τη Φθιώτιδα με την τσαχπίνα την Δέσποινα, την ασφαλίστρια! Οι υπόλοιποι απλά θα συνεχίσουν να ψάχνουν...


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...