Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Πικρό της βγήκε το "Sugar" της Βανδή


Βλέπεις τις αφίσσες του νυχτερινού κέντρου πρώην Έναστρο και σε λίγο πρώην Sugar? Λιγουρεύεσαι κι εσύ το γλυφειτζούρι που κρατά στο χέρι το candy girl Δέσποινα και σκέφτεσαι να πας να την δεις σήμερα στην πρεμιέρα της; Έίσαι φαν της στο γκρουπ του Facebook με τίτλο Despina Vandi "SUGAR@Enastron" 2009-10?

Εγώ σου προτείνω να μην βάλεις τα καλά σου, γιατί στο Έναστρο ζήτημα να βρεις έστω και το security. Πριμιέρα δεν θα γίνει, το εξώδικο για το μαγαζί έφερε τα πάνω κάτω, οι πρόβες πήγαν τσάμπα και το μαγαζί αγοράσθηκε από νέο ιδιοκτήτη. Η Βανδή ήδη εγκατέλειψε το σκάφος και ανέβηκε βόρεια, για να τραγουδίσει στην Σαλόνικα όπως όλα δείχνουν. Το σχήμα δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι το ίδιο με του Sugar, δηλαδή Going Through και Μενιδιάτης, πάντως τα 200 άτομα προσωπικό, έμειναν στο δρόμο.


Και δεν κλαίω τις Ugg που έλιωσε η Δέσποινα στις πρόβες, δεν κλαίω τα τις ώρες που σπατάλησε στο photoshop για την αφισα ο έρμος ο γραφίστας που την ανέλαβε, δεν κλαίω ούτε το Μενιδιάτη που το είχε δει το έργο και είπε να εγκαταλείψει νωρίτερα, αλλά είναι καλό παιδί και έμεινε (και έφαγε την πατάτα).


Σαν γνήσια ΤΑΥΡΙΝΑ, πολέμιος των αλλαγών, λυπάμαι τη Δέσποινα πάνω απ' όλα που αποκεί που ήταν Βασίλισσα της Heaven, των μπουζουκιών (Rex, Διογένης) βρέθηκε χωρίς μαγαζί, χωρίς εταιρία (πάει Star και στη μουσική εταιρία Βαρδινογιάννη και Φοίβου) να πηγαίνει στ άγνωστο με ΒΑΡΚΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, το Ντέμη και το Φοίβο. Τέτοια αβεβαιώτητα ούτε η Σάσα Μπάστα, ούτε καν η Στέλλα Μπεζαντάκου δεν την έχει επαγγελματικά!

Δεσποινα: για την περίπτωση σου προτείνω ευχέλαιο και να βάλεις τον Καρρά τον φίλο σου να σο τραγουδά το σουξέ: Ποιά με καταράστηκε;;;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...