Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

5000 για μια νύχτα με το Φραν πλήρωνε η Βροχοπούλου


Όχι Βροχοπούλου, αλλά Προχω - Πούλου έπρεπε να την λένε την tv σταρ Ρούλα. Η Μαρθα Βούρτση της ελληνικής τελεόρασης έκανε προ λίγων ημερών την εμφάνισή της στο Super Star της Χριστίνας Λαμπίρη, τηλεφωνικά, μην φανταστείς. Και τι δεν είπε το στόμα την εξέλιξη στο σήριαλ του διαζυγίου αφού εαπορρίφθηκε η αίτηση διαζυγίου του Φραν, γιατί ο Αλβανός σύντροφος της Ρούλας είχε προβεί στο γάμο αυτό με δόλο οικονομικό, όπως απεφάνθη το δικαστήριο. Και όντως οικονομικός ήταν ο δόλος για το γάμο αυτό και της κόστισε αρκετά και ακριβά της Ρούλας όπως εξομολογήθηκε. Αυτό γιατί ο Φραν της ζητούσε μέχρι και 5000 ευρώπουλα για κάθε φορά που... πλάγιαζαν together.


Η Ρούλα βρίσκεται σε απόγνωση αυτή τη στιγμή αφού φαίνεται να χρωστάει και της Μιχαλούς. Όπως αποκάλυψε στη Χριστίνα Λαμπίρη, η πρώην παίκτρια του Βig Brother χρωστάει ούτε λίγο ούτε πολύ 330.000 ευρώ σε τράπεζες και εφορία.


Ο δεγιος της που σπουδάζει στο εξωτερικό, φιλοξενείται και ζει από την Εκκλησία. Καλά που της έμειναν τα ακίνητα που νοικιάζει, μπας και βγάλει τα χρέη. Γεροντοέρωτες δεν ήθελε;;;

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...