Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

H Βίσση, η πρεμιέρα, το φλερτ με τη Ηeaven και η Βανδή



Έφτασε η ημέρα για την πρεμιέρα της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα και στην παρουσιάση του The Fabulous Show. Σε λιγότερο από 2 ώρες, οι παρευρισκόμενοι στο μαγαζί θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα φααντασμαγορικό πρόγραμμα. Η ίδια η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι το Fabulous είναι το καλυτερο σόου που έχει κάνει στην καριέρα της. Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει μετά από 4 χρόνια απουσίας απο τις αθηναικές πίστες, η Άννα θα κάνει μια ανα δεκαετία αναδρομή στην καριέρα της.
Εκτός από τη ρεμπέτισσα Μαριώ, η Βίσση θα εντάξει στο σόου πολλά σκετσάκια που έχουν γυριστεί υπό την καθοδήγηση της Κριστιν Κρόκος και θα παίζονται από γιγαντοοθόνες σε όλο το Αθηνών Αρένα. Ένας από τους πρωταγωνιστές των σκετς είναι και ο πάντας ανατρεπτικός Γιάννης Φλωρινιώτης (τι θα κάνει μαζί του, μην με ρωτάς, εγώ νόμιζα ότι ο Φλωρινιώτης ήταν μέντορας της Γαρμπή αλλά anywayyy).




Eν το μεταξύ, καλά κρατεί το φλερτάκι της Απόλυτης με τη Heaven. Τώρα που η ετιαρία που διευθύνει ο Μάκης Πουνέντης, ορφάνεψε από πρώτο όνομα, η Άννα φατνάζει ως η καλύτερη επιλογή για πρώτο όνομα στην εταιρία. Το "γλύψιμο" του Πουνέντη φάνηκε στην συνέντευξη που πήρε ο Μάκης από την Άννα την Τατάρτη το απόγευμα στο Ρυθμό 9,49. Εκεί ο Μάκης τόνισε πολλές φορές ότι θεωρεί τη Βίσση, Νούμερο 1 και ξεχωριστή από τις άλλες τραγουδίστριες. Για να καταλάβεις τη λατρεία του Πουνέντη για τη Βίσση, το επόμενο πρωινό ο παραγωγός έτρωγε τη γαλοπούλα που άφησε η Βίσση από τη προηγούμενη ημέρα στο στούντιο και εκθείαζε την Αννούλα. Όσον αφορά την κόντρα Βανδή - Βίσση, η Άννα μίλησε επαυτού και το τι είπε θα το δεις στο παρακάτω βίντεο:


1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

....i ANNA itan apla iperoxi sti sinenteuxi!!!! thea i gineka THEA

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...