Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Απορίες απορίες έχει η μικρή Κατίνα


Απορία 1: Περπάτησε λέει, στο Κόκκινο Χαλί των ευρωπαικών βραβείων MTV, η Έλενα Παπαρίζου και την προσφώνησαν, λέει, ΠΑΠΑΡΟΥΤΣΟΥ;;;; Πικράθηκε η Έλενα και ο αγαπημένος της Τόνυ, λέει, ότι τα βαλε με το κανάλι που δεν έκανε και πολύ καλό προμόσιον στην καλύτερη Ελληνίδα Τραγουδίστρια για το 2009.

Απορία 2: Πήγε στην πρεμιέρα της Βίσση λέει, η Παπαρίζου πάλι και εκεί καθόταν κοντά στον Αντώνη Ρέμο. Και ο Αντώνης λέει, πάλι, ξέχασε καλούς τρόπους και της είπε: Πάχυνες ή είσαι έγκυος;;; Και έμπηξε τα κλάματα λέει....η Έλενα και έτρεξε στο μπάνιο....πάλι λέει....

Απορία 3: Πήρε το Θεατρικό της έργο η Βάνα Μπάρμπα και ψάχνει να το... ανεβάσει σε νέα σκηνή; Ο επιχειρηματίας δεν φάνηκε να ζεστάθηκε από την προσπάθεια της Βάνας και των άλλων γυναικείων μονολόγων και έδιωξε κακήν κακώς τη Βάνα και το έργο της. Η εξέλιξη έχει να κάνει, λέει, με τις αποχωρήσεις πολλών ηθοποιών από το έργο της Μπάρμπα και φυσικα από το γεγονός, λέει, οτι ΔΕΝ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΘΙΣΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΑΦΟΥ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ.

Απορία 4: Πήρε πόδι η Ιωάννα Κουταλίδου από την μπουζουκιερί Καν - Καν που εμφανιζόταν μαζί με τον ΛΕΠΑ;;; Η πρώην φειμστορίτισα αηδός υποστηρίζει ότι έφυγε μόνη της για να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Πανταζή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν υπήρχε χρόνος για να τραγουδίσει η ίδια, πριν τα ιερά τέρατααα που διασκεδάζουν τον κόσμο στο εν λόγω κέντρο.

Απορία 5: έδιωξαν, λέει, την Γιολάντα Διαμαντή από την εκπομπή του Φώτη και της Μαρίας στο Star.; Η ίδια υποστήριξε ότι αποχώρισε οικειοθελώς γιατί με την εγκυμοσύνη και με την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή της στο Σφαίρα 102,2 στο πλευρό του Δημήτρη Παπανώτα πλέον, δεν προλάβαινε να εκπληρώσει σωστά τα τηλεοπτικά της καθήκοντα. Πάντως, οι φήμες λένε, ότι της έδειξαν ευγενικά την πόρτα της εξόδου, αφού έτσι κι αλλιώς η εκπομπή χτυπά 8% και τα νούμερα έπεφταν ακόμα πιο πολύ μόλις φιγούραρε στο γυαλί η φατσούλα της Γιολάντα.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...