Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Λαίδη Τρούπη εναντίον Τζούλιας


Την αλήθεια να την πω! Φαν μεγάλη της Λαίδης Άντζελα Δημητρίου Τρούπη, δεν είμαι εδώ και μερικά χρόνια. Απέχω, κάνω μπουζουκική αποτοξίνωση, πώς να στο πω! Πάντως, σε αυτή την κόντρα που προέκυψε Σάββατο βράδυ, θα πάρω σαφώς και ευθαρσώς το μέρος της Άντζελας.

Το θέμα έχει ως εξής: Δημητρίου - Στέλιος (Στέλιος το τονίζω και όχι Στράτος) Διονυσίου και Ανέστης Μαντάς τραγουδούν στο κοσμικό κέντρο Ουρανός, που δένει αρμονικά και με το ένδοξο άσμα "Όπου και ναναι ουρανέ μου" της Λαίδης. Εκεί, σκάει μύτη η κάμερα του Σταρ εννοείται και η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον μάνατζέρ της και πρώην δημοσιογράφο Γιάννη Αρμουτίδη.

Και ενώ η Λάιδη βγαίνει στην πίστα, η κάμερα καταγράφει την Τζούλια να πιάνει τα αυτιά της, δήθεν ενοχλούμενη από την ερμηνεία της Λαίδης. Αργότερα σε δηλώσεις της στο κανάλι, αποκάλυψε ότι στο εν λόγω μαγαζί βρέθηκε για να ακούσει τα πρώτα ονόματα, βλέπε Μαντά και Στράτο (το τονίζω) Στράτο Διονυσίου. Την Άντζελα την αποκάλεσε, όχι αρχαία αυτή τη φορά, αλλά υπερίληκα, οποία λέει, δεν ανήκει καν στα πρώτα ονόματα.

Ήταν λοιπόν φυσικό και επόμενο το λατρεμένο Star να ενημερώσει την Άντζελα για τις δηλώσεις της Τζούλια. Από την απάντηση της Λάιδης και στο βίντεο και ζωντανά στο δελτίο του σταρ και τον Αιμίλιο Λιάτσο θα σταθώ στα εξής που με συγκλόνισαν:

1. Η Λάιδη, αποκαλεί ξανά άντρα της τον Γιώργο Τρούπη και γιο της τον γιο Τρούπη. Δηλαδή, στον ένα μήνα παντρεμένοι την πρώτη φορά, στον ένα χρόνο γάμου τη δεύτερη, δεν της πέτυχε το γλυκό και τώρα μετά από 2 διζύγια με τον ίδιο άνθρωπο, μπορεί να τον αποκαλεί άντρα της. Το ξεπερνώ!

2. Η Λαίδη αποκάλεσε την Τζούλια άτομο με προβλήματα, καμένο που χρειάζεται βοήθεια. Αυτό το καμμένο θα το είπε και 10 φορές. Κατηγόρεισαι την Τζούλια για έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό της, τόνισε δεκάδες φορές ότι την λυπάται για την κατάντια της και ολοκλήρωσε θυμίζοντας εύστοχα ότι ο αήμνηστος Στράτος Διονυσίου μας έχει αφήσει χρόνια τώρα και στο μαγαζί Ουρανός, εμφανίζεται ο γιος του Στέλιος!

3. Η Άντζελα μας ενημέρωσε ακόμα, για την πλεκτάνη που ήθελε να στήσει η Τζούλια και ο μάνατζερ της εις βάρος της αηδού, ίντριγκα που μου θύμισε τη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου. Ο μάνατζερ της Τζούλιας, προσέγγισε με δόλιο τρόπο τον άντρα της Λαίδης και του ζήτησε να φιλήσει την Τζούλια στο στόμα για να δημιουργήσουν σκανδαλάκι. Ο Τροπης - Σνούπι όπως τον αποκαλούσε ο Στήβ Κακιέτσης, δεν δέχτηκε και έτσι η Τζούλια αποφάσισε να βρει άλλο τρόπο για να σκανδαλίσει, έκλεισε τα αυτιά της όσο τραγουδούσε η Αντζελα!

4. Η Άντζελα τόνισε ότι είναι κορμάρα μετά από 2 γέννες και 2 εγγόνια και παρότι έκλεισε τα 55 χρόνια ζωής. Μάλιστα, προκάλεσε την Τζούλια να σκεφτεί πώς θα είναι εκείνη στα 55 της, αν υπάρχει ακόμα στη ζωή, βεβαίως βεβαίως. Ενώ με περίσσια χάρη, δήλωσε ότι το πλάσμα αυτό θα έπρεπε να ντρέπεται που δεν ξέρει τι άλλο να κάνει, πέρα από το βυζί που έβαλε, για να προκαλέσει.
5. Η Λαίδη, τα έβαλε και με την ιδιοκτήτρια του κέντρου Φως που εμφανίζεται η Τζούλια και τόνισε πως θα έπρεπε να ντρέπεται που σιγοντάρει την Τζούλια και της δίνει μεροκάματο, ενώ ξεκαθάρισε ότι τρέφει συμπάθεια για τον Σώτη Βολάνη, που τραγουδά στο πλευρό της Τζούλιας.
6. Η Λαίδη ξεκαθάρισε ότι από τη στιγμή που η Αλεξανδράτου έχασε τη στήριξη του Ψινάκη, μεταβλήθηκε σε φρικιό και πλέον είναι απροστάτευτη και πέφτει όλο και πιο χαμηλά.

Η ΚΑΤΙΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΤΖΟΥΛΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ, ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΝΤΡΑ - ΦΙΛΟ- ΓΚΟΜΕΝΟ - BOYFRIEND- LOVER - ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ;;;; Η Λαιδη αγαπά με πάθος και όλα μπορεί να τα ανεχτεί αλλά όχι και να της φιλήσουν τον άντρα.....


2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΖΕΛΑΣ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΠΩΣ ΝΟΣΤΙΜΗ ΚΟΠΕΛΑ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

θελει ενα βρωμοξυλο η Τζουλια

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...