Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Χ- Factor: Βάλε ακόμα μια βόμβα, μπορείς!

Ακόμα ένα live του X FACTOR με νταούλια και βόμβεςςς.
Ναι ναι και αυτή την εβδομάδα είχαμε φάρσα για βόμβα που όμως δεν ταραξε ιδιαίτερα την παραγωγή. Το ψάξιμο για τον εκρηκτικό μηχανισμό έγινε γρήγορα...τόση εξάσκηση έχουν κάνει οι εργαζόμενοι για την εκπομπή και γρήγορα μπήκαμε στην ροή της εκπομπής.


Και αν νόμιζες ότι δεν θα δεις στην θέση του κάποιο από τους κριτές μετά τους εκρηκτικούς τσακωμούς της προηγούμενης εβδομάδας...γελιέσαι. Όχι οι Θεοφάνους και Λεβέντης δήλωσαν και πάλι φίλοι, κι ας έθιξε ο ξινισμένος μουσικοσυνθέτης τον γλυκούλη Γιώργο την περασμένη εβδομάδα. Το "Μάθε πρώτα ελληνικά", είναι νέα της last week γιατί σε σε αυτό το λάιβ, όλα μέλι - γάλα.
Πάντως χτες, επιστρέψαμε στα καθιερωμένα. Λεκτικό μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα σε Μουρατίδη και Θεοφάνους, άντε και κάτι ψιλές στην Γκαγκάκη. Αυτά:!

Όσον αφορά τους παίκτες, περνάνε οι βδομάδες και παλεύουμε να θυμηθούμε κανένα όνομα παίκτη που να μας αρέσει... Α ρε που είναι οι εποχές του Fame Storyyy...Πάντως μια Χαρίκλεια που έφυγε, δες την στην φωτό που βάζουμε, γιατί δεν βλέπω να την ξαναβλέπεις ή να την ξανακούς κάπου....
ΚΑΙ Ο ΣΑΚΗΣ.... ΘΕΟΣ...ΛΑΜΠΕΡΟΣ...ΟΜΟΡΦΟΣΣΣ...ΟΥΦΦΦ

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...