Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Φτυαρίζοντας τις ατάκες της εβδομάδας


Ελένα Παπαρίζου στο Down Town: "Περνάω κατάθλιψη για δεύτερη φορά στη ζωή μου"

Αν μια από τις καλύτερες φωνές, εκρηκτικές παρουσίες, νικήτρια της Γιουροβίζιον, αναγνωρίσμη και με καριέρα όχι μόνο στην Ψαροκώσταινα, υποψήφια για βραβείο στα MTV European music awards, με γκόμενο όμνορφο και καλό, που τη στηρίζει επαγγελματικά και προσωπικά, με δύο πόδάρες όχι αστεία και κορμί που θα ζήλευαν πολλές΄(είτε με παραπανίσια κιλά, είτε όχι) με κασέ που ξεπερνά πολλές άλλες που το παίζουν πετυχημένες, αγαπητή σε άντρες, γυναίκες και παιδια, αν ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΕΡΝΑ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΘΝΗΤΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ?????

Αλέξης Γεωργούλης στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Σφαίρα 102.2: "εγώ νομίζω ότι η ταινία με τη Νία (Βαρντάλος) πήγε καλά εισπρακτικά" :
Ναι βρε Αλέξη πήγε τόσο καλά που η ταινία, που ενώ παιζόταν άλλαξε τίτλο διατλαντικά... τόσο καλά. Παρεμπιπτόντως, είδες Μαλλί της Γερμανού;; Πώς σκούρι νε έτσι;;; Δεν μπορώ ,αν δεν την βλέπω στο πλατινέ χαλιέμαι, αλήθεια...

Τατιάνα Στεφανίδου σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο: "Σπίτι κάνω την πάπια":
Και ο Νίκος τον ροφό και τα μικρά τα πελεκανάκια και όλοι μαζί χορεύετε σαν άλλη λίμνη των Κύκνων.
Θεοφανία Παπαθωμά για την αποχώρησή της άρον άρον από την παράσταση Ιστορίες γυναικών που επιμελήθηκε η Βάνα Μπάρμπα: με την παραγωγη, είχαμ συμφωνήσει άλλα πράγματα και με άλλες προυποθέσεις. Όταν ξεκινάς να δουλέψεις αλλιώς και αναγκάζεσαι να δουλέψεις αλλιώς, δεν μπορείς παρά να αποχωρήσεις:
Αμ βλέπεις τι γίνεται αμα βάλεις πολλές γυναίκες μαζί να πουν τον πόνο ή την ιστορία τους, όπως θες πάρτο. Και της το λεγε η Γερμανού της Θεοφανίας Last week που την είχε καλεσμένη:Μα είναι εκπληκτικό πως συνεργάζεστε τόσες εκρηκτικές προσωπικότητες μαζί και μπράβο και μπουρου μπουρου. Μάλλον τις μάτιαξαν.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ok isws h katathlipsh ths elenas ofeiletai sto xamo tou patera ths!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...