Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Μουτσινά η Ελένη; Ζαρίφη οι Καραμεροχαριτάτοι!


Άλλαξ' ο κολιές και έγινε βραχιόλι. Αλλιώς δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτό το νυφοπάζαρο πρών παρουσιαστών πρωινάδικου που κάνουν οι "10 με 1" και ο "Καφές με την Ελένη". Φυσικά, περισσότερο θράσος είχαν εξαρχής οι Καραμεροχαριτάτοι αφού στην πρώτη τους εκπομπη έφεραν ως καλεσμένη τη Βίκυβ Καγιά, πρώην παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ, την οποίας την εκπομπή έφαγαν μέσα στο ντάλα καλοκαίρι.

Το χορό των πρώην συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη που έφερε ως καλεσμένο το Νίκο Μουτσινά, που έαφού εγκατέλειψε τον Ομορφο Κόσμο το πρωί, πήγε στον Πρωινό Καφέ απόπου και έφυγε νύχτα. Ο Νίκος, όπως αναφέρει και το yupι (http://www.yupi.gr/gossip/c13687/Menegakh-_Moytsinas.html), κάνει την Ελένη να γελάει και τα νούμερα να αυγατίζουν. Έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να βγάλει το χειμώνα στο πλευρό της Ωραίας Ελένης.

Από τη μεριά τους οι "10 με 1" κάνουν αντεπίθεση με την πρώη πρωινατζού και ντουέτο του Μουτσινά, Κατερίνα Ζαρείφη. Το μόνο που τους μένει είναι να πάρουν στο πλευρό τους και την Μπουμπούκα, της οποία έφαγαν τον Καφέ, στη στροφή κυριολεκτικά.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...