Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Αγαπημένα τηλεπτικά κους - κους από ourgreektv


Καυτά κουτσομπολάκια από http://ourgreektv.blogspot.com/ και η Κατίνα τα φτυαριζει:


@ Αποχώρησε η Γιολάντα Διαμαντή από το τιμ της εκπομπής ''Φώτης & Μαρία Live''. H γνωστή παρουσιάστρια είναι έγκυος και προτίμησε να ξεκουραστεί από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα κατα τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Συνεχίζει όμως τις εκπομπές της στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 χωρίς όμως τον Βαγγέλη Περρή που μεταπήδησε στο Θέμα 98,9. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος παρτενέρ της στη πρωινή εκπομπή του σταθμού θα είναι ο Γιώργος Τσαλίκης.

Τσαλίκης ίου... Δεν αντέχεται το μεσημέρι, θα μας τον κοτσάρουν και το πρωίνο και μάλιστα στα ερτζιανά;;; Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μαριάντα Πιερίδη. Όλοι οι τραγουδιστές θα γίνουν ραδιοφωνικοί παραγωγοί. Και πες αυτοί /εχουν μια φωνή. Αυτός ο Σάββας Μπούμπουρας, κάθε απόγευμα με τη Φαρμάκη στο Ρυθμό, τι χάλι μαύρο και όλο Σσσσσσ είναι αυτό;


@ Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου αρχίζει ο νέος κύκλος του Fatus Olus στον Αlpha με παρουσιαστή τον Σωτήρη Καλυβάτση. Στο κανάλι έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στη προώθηση του παιχνιδιού αφού πιστεύουν πολύ τόσο στο κόνσεπτ του όσο και στον νέο παρουσιαστή του. Μάλιστα ο Καλυβάτσης συζητάει με το κανάλι της Κάντζας για την παρουσίαση κι άλλων κόνσεπτ στη πορείας της σεζόν όπως μια πρωτότυπης σατιρικής εκπομπής.

Εγώ αγαπώ Καλυβάτση. Τέλος.


@ O Ηλίας Ψινάκης ετοιμάζει την τηλεοπτική επιστροφή του. Από πέρσι είχε κάνει γνωστό μέσα από συνεντεύξεις του ότι θέλει να επιστρέψει με μια εκπομπή που θα κάνει φάρσες σε διάσημα πρόσωπα. Το ''Ηλίας Darling'' φαίνεται πως θα κάνει πρεμιέρα όχι μέσα από κάποιο από τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια αλλά από το ελληνικό MTV.

Πολύς κόσμος άρχισε να μαζεύεται στο ελληνικό MTV. Κάτι ψήνουν εκεί, μετά το Γιώργο Σατσίδη.

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...