Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Οι κόντρες της εβδομαδας που πέρασε



Δευτέρα απόγευμα η Μελέτη με την ομάδα της έχουν αποκλειστική την αθώωση του Λάκη Λαζόπουλου στη μήνυση που του είχε κάνει η Έφη Σαρρή. Ο σταθμός παγώνει την δημοσίευση της είδησης από την Πρωινή Μελέτη μέχρι νεοτέρας και η Ελεονώρα βλέπει την ειδησή να παίζει ωραιότατα στην μεσημεριανή εκπομή της Χριστίνας Λαμπίρη. Μπροστά δεν ήμουν, αλλά φαντάζομαι το κοντό μαλλί της Μελέτη να γίνεται κάγκελο, καρφάκι, τα μάτια να γουρλώνουν και τον Γιάννη της να τρώει πιάτα και ποτήρια στο κεφάλι. Οι κύκλοι της Μελέτη μίλησαν για αδικία που ένιωσε να γίνεται από το ίδιο το κανάλι της εις βάρος της ίδιας και των συνεργατών της.
Εγω θα πω, αν έχεις Μαλέλη διάβαινε... Και η Χριστίνα ως παλιά καραβάνα στο φτυάρισμα, έχει προβάδισμα. Τώρα, πώς θα ξεσπάσει την οργή της η Ελεονώρα, άγνωστο. Την έχουν βάλει (υποθέτω από τα καλά λόγια για την Ελένη τελευταία) και ένα βέτο στο να φτυαρίζει τη Μενεγάκη και κυριολεκτικά μάλον αισθάνεται φιμωμένη η Νονώρα...



Ένα καλλιτεχνικό διαζύγιο φαίνεται ότι γίνεται πραγματικότητα μετά από 4 χρόνια ευτυχισμένου γάμου. Πέγκυ Ζήνα και Κωνσταντίνος Ρήγος περνούν βαθιά κρίση στο δεσμό τους και το πρόβλημα ήταν οικονομικό. Το περιοδικό λοιπόν αναφέρει ότι το επόμενο βιντεοκλίπ της Πέγκυ δεν θα οπτικοποιηθεί διαχειρός Ρήγου αλλά από το σκηνοθέτη Μανώλη Τζιράκη. Αιτία φαίνεται πως ήταν τα 18.000 ευρώ που ζήτησε ο καλλιτέχνης για να φτιάξει το βίντεοκλιπ του τραγουδιού Χάνομαι. Η δισκογραφική της Πέγκυς τσίνισε, η Πέγκυ τον παρακάλεσε να κόψει κάτι, αλλά ο Κωνσταντίνος δεν κάνει περικοπές, ούτε στην τσέπη αλλά και ούτε στην ταρίφα του.
Είπαμε, η κρίση κρίσή, αλλά και η τέχνη τέχνη. Στην προκειμένη όμως, θα πάρω τη μεριά της Πέγκυς. Δεν φτάνει που τον έκανε γνωστό τον Κωνσταντίνο στο ευρύ κοινό, δεν φτάνει που του έκανε τα κονέ με τους υπόλοιπους μπουζουκόβιους (Κοκκίνου, Θεοδωρίδου κλπ) και όλοι έσπευσαν να συνεργαστούν μαζί του, τώρα ο καλλιτέχνης δεν μπορεί να κόψει κάτι στην τιμή του. Η τέχνη τέχνη, δεν λέω βρε Κωνσταντίνε μας, αλλα αν δεν είχες κάτι τέτοιες μπουζουκοσυνεργασίες, δεν θα έβγαινες να κάνεις την άλλη... την υψηλή σου τέχνη. Δώσε τόπο στην οργή και πέσε κανά πεντοχίλιαρο.



Θέλω να αφήσω τον πεθαμένο να αγιάζει από αυτό εδώ το μπλόγκ και δεν με αφήνουν.Πλησιάζουν τα χρόνια του δολοφονημένου συντρόφου Αγγελικής Ηλιάδη και συζύγου Πόπης Μαλλιωτάκη, Μπάμπη Λαζαρίδη, και αν θυμάσαι τις εποχές που η μία παρηγορούσε την άλλη, ξέχνα τες. Βγήκαν τα μαχαίρια και όποιον άλλο πάρει ο χάρος. Πέτρα του σκανδάλου 30.000 ευρώ σε χρωστούμενα νοίκια από το σπίτι που έμενε Λαζαρίδης και Ηλιάδη προ δολοφονίας εποχή. Η σπιτονυκοκοίρά είδε ότι με το Μπάμπη δεν έβγαζε άκρη και πήγε δια της δικαστικής οδού. Η δίκη έγινε πέρσυ το Δεκέμβρη και δικαίωσε την δύσμοιρη σπιτονοικοκυρά που δεν πρόλαβε να πάρει τα νοίκια αφού τον Μπάμπη τον πήρε ο Χάρος. Δεύτερη επιλαχούσα η Ηλιάδη που έβγαλε την ούρα της απέξω και σου λέει, γκόμενα δεν με ανέβαζαν;;; πήγαινε να πάρεις τα χρωστούμενα από τη νόμιμη σύζυγο.

Επόμενη επιλαχούσα η νόμιμη, Πόπη Μαλλιωτάκη. Σκάει η σπιτονοικοκυρά και της λέει δώσε τα 30.000 γιατί σε σένα με έστειλε η Ηλιάδη. Ποιός είδε την Ποπάρα και δεν την φοβήθηκε;;; Βγήκε στο Κους- ΚΟυς και είπε τον πόνο της. Θα δώσω εγώ σου λέει τα νοίκια που χρώσταγε ο σχωρεμένος για να σπιτώνει τη γκόμενα του; Καιένα δίκιο το έχει να της το αναγνωρίσω.

Έτσι, τα νοίκια φαίνεται να πρέπει να δώσει πλέον η οικογένια του Μπάμπη. Η σκληροπυρηνική αδερφή και η μάνα με την άσπρη ρίζα στο βαμμένο μαλλί.
Προτείνω στην οικογένεια Λαζαρίδη να φωνάξει τον σύμβουλο οικονομικών από την εκπομπή Για Λογαριασμό Σας του Άλφα. Μόνο έτσι θα βρούν άκρη και θα β γάλουν έναν απολογισμό με τα χ΄ρέη που τους έζωσαν να φίδια.


0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...