Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Ραμόνα και Ανθή εκτός Next Top Model


Από το προηγούμενο Σ/κ, μια σκέψη τυραννα το μυαλό μου: θα μείνει και καμία μοντέλα στο ριάλιτι του Αντ1 Next Top Model για να πάρει τον τίτλο της καλύτερης, ή θα αποχωρήσουν όλες πριν τον τελικό.


Μετά την Ανθή Τσομπανίδου που λίγο αποχώρησε και λίγο την έδιωξαν, εκτός ριάλιτι έχει βρεθεί και η πλατινέ Ραμόνα. Στην περίπτωση της Ανθής, θα πω απλά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς, ειδικά όταν πάς και υπογράφεις συμβόλαια και τα σπας κατόπον. Η Ανθή που λες, ήταν η επιλογή των κριτών για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα, αλλά πριν της πουν το αντίο, αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο και αποχώρησε πριν την στείλουν. Μετά την αποχώρηση βέβαια, πήγε και μίλησε σε κανάλια και σταθμούς, για το παιχνίδι, σπάζοντας έτσι το συμβόλαιο που είχε κάνει με το κανάλι του Αμαρουσίου προτού μπει στο παιχνίδι.


Σε δηλώσεις της, η μικρή Ανθή, κατηγορεί την παραγωγή του Νext Top Model ως στημένη, τους κριτές ακόμα πιο στημένους και γενικά τέτοιο στήσιμο και πόζα... δεν το έχεις ξανακούσει. Εγώ απλά ελπίζω, να έχουν λεφτάκια οι γονείς της μικρής Ανθής που είναι γλωσσού, για να πληρώσουν το εξώδικο του Αντ1.


Η Ραμόνα από την μεριά της, αποχώρησε και αυτή, κάτι που μάθαμε από το στάτους της στο Facebook που τονίζει: Ο κόσμος τρελλάθηκε και ζητάει και τα ρέστα. Πάντως η Ραμόνα, αν και ξανθιά, δεν έδειξε την ίδια χαζομάρα με την Ανθή και τηρεί σιγή ιχθύος!!!!


Προς Βίκυ Καγιά: Βίκυ μου, εσύ είσα παρουσιάστρια και ξεκόλλα. Άσε και την έρμη την Τζένη να πει και μια κουβέντα χωρίς να την διακόψεις. Δεν είναι και η Σάσα Μπάστα για να σου φάει τη θέση στην παρουσίαση της εκπομπής!!!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ki8o

Ανώνυμος είπε...

τελειο ηταν φτιαξε ενα ακομη .με την Ανθη

Ανώνυμος είπε...

re koritsi kane ena akama

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...