Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Μιλάει και ο Αντωνιάδης για άφωνες....

Φίλτατε Χρίστο Αντωνιάδη, πρώτα όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ γιατί παρακολουθώντας σας σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση, είδα ότι επιστρέψατε στα κιλά σας και δεν σπάτε πλέον τις ζυγαριές.

΄Επειτα, φίλτατε, Χρίστο θα ήθελα να τονίσω ότι είναι λάθος να ανοίγετε κόντρες τύπο, βγάλε τη σκούφια σου και βάρα μας. Και τι εννοώ με αυτό.

Εγώ Χρίστο μας, ούτε την πάω τη Τζούλια Αλεξανδράτου, αλλά και ούτε γνωρίζω με σιγουριά αν είναι τσόντα ή άφωνη όπως την αποκαλέσατε. Αν δεν θες να την ακούσεις, δεν πας (ούτε και να σε τραβάνε από τα μαλλιά) εκεί που τραγουδάει, όπως βρεθήκατε τυχαία εσείς.

Χρίστο μας, είχα την τύχη να σας ακούσω λάιβ κάποτε και ενθουσιάστηκα. Τώρα γιατί η καριέρα σας πήρε την κατιούσα, κάτι για κοντρίτσα με Άννα Βίσση είχα ακούσει το πάλε ποτέ.

Πάντως και επειδή εμφανίζεστε ή εμφανιζόσασταν, στο Make up live μετά την (υποτίθεται) τραγουδίστριας Ίνας Λαζοπούλου, θα σας πω ότι δέχομαι να έρθω, αρκεί να με απαλλάξετε από τη δική σας άφωνη Ίνα. Και μην μου πειτε έλα πρώτα να το ακούσεις το κορίτσι για να κρίνεις. Γιατί είχα και γω την ατυχία να την ακούσω, τότε που και πάλι στραγουδούσε μαζί σας στον Ουρανό. Όχι ωτασπίδες, στόκο έπρεπε να βάλεις στα αυτιά για να την αντέξεις. Και μην μου πείτε Χρίστο ότι δεν γνωρίζατε τη κακοφωνίξ παρτενέρ σας. Δεν θα σας πιστέψω, Άλλωστε το

ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ!

Με αγάπη,
Κατίνα!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Έπρεπε να πιάσεις και τον Χρίστο στο στόμα σου; Αν μη τι άλλο, να σεβαστείς την κολλητή σου που τον λατρεύει. Γιατί τότε που πήγες στον Ουρανό, δεν πήγες ούτε για να ακούσεις τον Αντωνιάδη, ούτε την Ίνα, ούτε την Στανίση. Πήγες για να του ζητήσεις μια χάρη... και ο Χρίστος στην έκανε. Πήρε στο τηλέφωνο την φίλη σου και της ευχήθηκε για την γιορτή της. Κι αυτή πέταξε απ'τη χαρά της. Γι' αυτό πρέπει και τωρα να πας να τον δεις, και να ανεχτείς και την παραφωνία της Ίνας. Αν και νομίζω ότι οι εμφανίσεις τελείωσαν. Και για το αστροπελέκι την Αλεξανδράτου είχε δίκιο, σιχαθήκαμε να την βλέπουμε πια, παρόλο που μπορεί και να μας αρέσουν οι τσόντες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια η κοπελα φαινετε οτι εχει προβλημα!και ο ποιο βλακας δεν θα ελεγε οτι πηγε στο μαγαζι που τραγουδαει η Αντζελαρα να ακουσει τον Στρατο Διονυσιου.Μιλαμε η κοπελα εχει καψει φλατζα!!!!

Ανώνυμος είπε...

και ειμαι μαζι με τον Αντωνιαδη που λεει οτι η Τζουλια ειναι τσοντα.ΠΕΣ ΤΑ ΧΡΗΣΤΑΡΑ!!!!!!!!!1

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...