Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Κατερίνα Γκαγκάκη, ο χείμαρος


Δεν ήταν να πάει καλεσμένη η Κατερίνα Γκαγκάκη στο double date της Ναταλίας Γερμανού στο Σφαίρα 102,2. H κριτής του Χ-Factor ήταν χείμαρος πραγματικός και απάντησε με ευκολία όλες τις σφαίρες- ερωτήσεις παγίδες της Ναταλίας Γερμανού. Από αυτά που είπε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της τηλεόρασης του Αντ1 δεν ξέρω με ποιό έπαθα μεγαλύτερη πλάκα:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είναι νάρκισσος. Από τότε που ξεκίνησε να κάνει τηλεόραση, βάφεται, κοιτάζεται στον καθρέφτη διαρκώς και έχει κολλήσει με την εικόνα της. (και λεγα και γω μποτοξάκι εκανε, λιφτινάκι τι στον άνεμο;;;)

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει δεχτεί φλερτ από παίχτη του X-FACTOR αλλά δεν ενέδωσε (να το προσέξει θα πρότεινα γιατί έτσι ξεκίνησε την καριέρα της με τους μικρότερους και η Ναταλία Γερμανού. Βούτηξε τον τότε παίκτη του Μπαρ, Δημήτρη Ράπτη και ακολούθησαν Τζάνηδες και σωρός).


Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα ήθελε την Ελένη Μενεγάκη πίσω στον ΑΝΤ1 αλλά θα της έδινε εκπομπή σε άλληξ ζώνη γιατί πάλεψαν πολύ εκεί στον ΑΝΤ1 μέχρι να τους κάτσουν οι Καραμεροχαριτάτοι και τα νούμερα στο πρωινάδικο. (ετσι εξηγείται γιατί αποκάλυψε ότι μαλώνει διαρκώς με τον Γιάννη Λάτσιο λίγα λεπτά μετά).


Η Κατερίνα Γκαγκάκη από τις εκπομπές του ΑΝΤ1 δεν παρακολουθεί καθόλου και δεν της αρέσει το Ράδιοαρβύλα και κάποιες εκπομπές της Τατιάνας. (παρακάτω αποκάλυψε ότι μόλις φέτος ελλάτωσε τους καυγάδες με την κυρία Στεφανίδου, αφού η Τάτι φέτος είναι πιο διαλακτική και κάνει πίσω περισσότερο. Τουτέστιν φοβέρα και θεοι πείθονται. Πάντως αυτό εξηγεί και γιατί η Τατιάνα έβγαλε φέτος τις τρέσσες. Δεν μαλλιοτραβιέται πλέον με τη Γκαγκάκη για να χρειάζεται φρέσκο μαλλί).


Η Κατερίνα Γκαγκάκη τόνισε τα αρνητικά που βλέπει πάνω στην Στεφανίδου, την Καγιά και την Μανωλίδου.

Την Τατιάνα τη βρήκε πεισματάρα και επίμονη, πολλές φορές χωρίς να έχει δίκιο. (κοινώς μουλαρώνει εύκολα θα πω εγώ).


Την Ευγενία τη βρήκε σε πολλά πράγματα υπερβολική. (ο μωρέ, υπερβολική η τζουτζούκα;;; Κυρία Γκαγκάκη μου, εσείς η ίδια παραδεχτήκατε στην εν λόγω εκπομπή ότι ενώ όλα ήταν έτοιμα για να παρουσιάσει η Μανωλίδου τον Καφέ, είχε βρει και συνεργάτες και θα ξεκινούσε, της πήρατε την εκπομπή μέσα από τα χέρια και το έμαθε και από τρίτους. Υπερβολική θα ήταν αν σας έβαζε μπουρλότο εκεί στον Παράδεισο Αμαρουσίου).


Στη Βίκυ την ενοχλεί όταν φέρεται σαν να αγαπά όλο τον κόσμο και όλα να είναι καταπληκτικά και το πόσο ωραιοποιεί την κατάσταση γύρω της (εμ γιαυτό φέτος φόρτωσε η Βικοούλα και κόβει πισινούς στο τοπ μόντελ).

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

Ειστε ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ??? ΑΚΟΥ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ
ΧΕΙΜΑΡΟΣ. ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΙΣΕΙ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΝΙΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΗ... ΠΡΩΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ NEXT TOP MONTEL ΣΑΝ
ΚΡΙΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΙ ΟΑΝΩΝΙΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΟ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙ-
ΝΟΥ...Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΑΓΚΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ
ΚΑΙ ΠΙΟΣ Μ...... ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑ-
ΚΙ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...