Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν τους εγχώριους σταρ στη Ρώμη.



Τι να πεις, κάτι έχει αυτή η Αιώνια Πόλη και τους τραβάει τους διάσηομυς της εγχώριας σόουμπιζ. Έτσι, πρώτος ταξίδεψε εκεί ο Θανάσαης Πετρέλης με την γυναικούλα τους Σοφία. Όπως μας ενημερώνει το yupi, το ζευγάρι ταξίδεψε στη Ρώμη για ρομαντικές διακοπές αλλά και για να διαλέξει τα ρούχα του Θάνου για τις εμφανίσεις του στο Starz μαζί με το Γιώργο Τσαλίκη. Το ευτυχές ζευγαράκι πέρασε αρκετές ώρες στα καταστήματα των μεγαλύτερων ιταλικών οίκων.

Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν μόνο ο Θάνος στη Ρώμη, αλλά πολλοί συμπατριώτες μας που έκαναν το κλίμα άκρως ρωμαίικο.Έτσι, Έλληνας Έλληνα το μάτι δεν το βγάζει, αλλά το κουτσομπολιό βεβαίως και το βγάζει. Ένα άλλο ζευγάρακι, όχι τόσο επίσημο όσο αυτό των Πετρέληδων έκανε βολτούλες στη Ρώμη χεράκι χεράκι. Πρόκεται για την αηδό Νατάσα Θεοδωρίδου και τον αγαπημένο της εδώ και λίγο μήνες, επιχειρηματία Θεόφιλο Τζιώτη. Το ζευγαράκι γιόρτασε εκεί το τιμημένο ΟΧΙ στους Ιταλούς (ειρωνία θα μου πεις, το ξέρω) και έδειχνε φουλ ερωτευμένο.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

ΑΥΤΗ Η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΙΚΟ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΟΔΩΡΙΔΟΥ ΧΑΛΙΑ , ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΑΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ( ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ) , ΔΕΙΞΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΚΓΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ, ΣΟΥΡΓΙΕΛΟ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ , ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΟΛΟΥΣ . ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΕΙ , ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΟΨΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ , ΚΑΛΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ , ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ , ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ? ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ , ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ! ΦΕΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΝΕΓΑΚΗ ( ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...