Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Πικρές αλήθειες by Kατίνα, φρέσκα νέα


1. Ο Πλούταρχος πάει για το πέμπτο παιδί κι εμείς δεν μας βλέπω να κάνουμε ούτε ένα στην προσεχή δεκαετία. Άλλοι πεινάνε και άλλοι πηδ...νε!
2. DANCING WITH THE STARS: άοσμο, άγευστο, τα υλικά καλά αλλά το γλυκό δεν έδεσε.

Την Κουλιανού τη φοβήθηκα, τώρα θα πέσει, μετά θα πέσει, ψηλό παρτενέρ της βρήκαν, και πάλι πιο ψηλή φαινόταν.

Ζέτα πάρτα ξανά: τα κιλά γιατί 55 κιλάκια σε 1,73 ύψος σε χωρίζουν ελάχιστα από την νευρική ανορεξία. Τώρα που είπα ανορεξία, δεν είχες και πολλή όρεξη όταν συμφώνησες να κάνεις το εν λόγω σόου. Και η γιαγιά μου έλεγε "κάνε κώτσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου" βρε κούκλα μου, όχι τα κόκαλά σου!

Λάτσιο λέω και κλαίω: μαζί με τη Μενεγάκη. Κοίτα δόξες σου λέει στο γυαλί ο πρώην ο ψευδούλης μου, που δεν του τοχα πως θαναι τόσο σοβαρός. Και έτοιμες ατάκες, και μπηχτές στη Μανωλίδου και τους χόρτασε 5άρια τους σταρς! Αυτές που τον βρίσκουν γλυκούλη δεν θα τις κρίνω. Θα τις κρίνει ο Θεός, που λιμπήστηκαν τον μέχρι πρότινος σύζυγο της Ωραίας Ελένης.
Ευαγγελινέ άσε τα χαμόγελα: Χορτάσαμε γελάκια και αγαπούλες. Άντε να έρθει ο Κωστάλας να μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Μα καλά τόσα χρόνια μαθητεία στο πλευρό της Ρούλας, τίποτα δεν έμαθε αυτός ο άνθρωπος;;;
Μπουμπούκα Μανωλίδου: την αλήθεια να την πω την προτιμώ να χορεύει παρά να κρίνει στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο. Και στην κόντρα με τη Μαγγίρα, ψηφίζω Ευγενία. Τέσσερις εκπομπές της πήραν μέχρι να φάει κι αυτή τη θέση κάποιας άλλης. η κυρία Βουλευτού. Το μπουτάκι βέβαια το παράέβγαλε στη φόρα και το είδε ο Άδωνις και ανταριάστηκε!

Καψερέ Γαρδέλη: ποιός στο έλεγε πως από την κιθαρίτσα και το Με λένε Αλέξη σε Λένε Σοφία, θα αναγκαζόσουν στα γεράματα να σηκώνεις με σπασμένο χέρι μια άλλη Σοφία- Μαρία ή όπως τη λένε και να παίρνεις τα ντεπόν με τη χούφτα για να αντέχεις στους πόνους.


Δημήτρης Βλάχος, καράβλαχος και με το χορό μάλωσαν, όπως και ο Σάββας Πούμπουρας δηλαδή!

Εμ ο Ζαμπίδης φταίει που ήταν όλο χαμογελάκια και δεν τους ξάπλωσε ανάσκελα εκεί στην επιτροπή που το χόρτασαν το παιδί στα 5ρια και 6ξάρια. Ένα ταγκό είπε να χορέψει και τον αποπήραν

Όλοι θαυμάσαμε τους κοιλιακούς της Πηγής Δεβετζή (όχι το ταλέντο της στο χορό) αλλά μάθαμε απέξω κι ανακατωτά το σχήμα μέγεθος και χρώμα των ρωγών στο στήθος της Έρρικας Πρεζεράκου.

Ο Σόμμερ παραμένει X-TREME ακόμα κι όταν χορεύει τσατσά ή τάγκο!
Η Πατρίσια Περιστέρη μετά την κριτική του Λάτσιου κόντεψε να βάλει τα κλάματα και την βλέπω να Αγνοείται σύντομα, σαν την Χαρά από το περσινό σήριαλ στο οποίο πρωταγωνίστησε

Με τη Φωτεινή Πιπιλή απλά κλαίω από το γέλιο, ακόμα και σήμερα!!!!!

3. Η Τζούλια κάνει πρόβα νυφικού και εγώ απορώ που θα τα βρει τα 15 παρανυφάκια τα οποία τόνισε πως θα σέρνουν το αμόλυντο πέπλο της στης εκκλησιάς την πόρτα. Θα τα νοικιάσει τόσα παιδάκια; Ποιός θα εμπιστευτεί τα μικρά κοριτσάκια του μια ανάσα μακρυά από το Μένιο Φουρθιώτη;; Καλά με αβυσσαλέο ντεκολτέ ποιός παπάς θα την παντρέψει ήμαρτον Κύριε;Άντε ν' ανοίξει λίγο ο καιρός να αρχίσει τις αρπαχτές εκτός από επαρχία και στα νησιά. Αρπαχτές για live τραγουδιστικές εμφανίσεις εννοώ φυσικά! Ο δε πατέρας Τζούλιας μ' αυτά και μ' αυτά πήρε άδεια από την τράπεζα ελλάδος που εργάζεται και μπήκε σε ψυχιατρική κλινική. Η μάνα του και γιαγιά της Τζούλιας κατηγορεί για όλα αυτά τη νύφη της και έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή στο Μια νύφη για το γιο του του Άλφα!

4. Τάχα τάχα δεν ήθελε γάμους και πανηγύρια αλλά τις πρόλαβε όλες τελικά. Ποιά Χρουσαλά, Ποιά Σκορδά; Ποιά Καραβάτου Άλλες έκαναν πρ΄βες γάμου με νυφικά και τελικά η Βάσια Λόη θα ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του επιχειρηματία Μαδιά στις 28 του Μάη. Η Φαίη... Σκορδά τηρεί σιγή ιχθύος αλλά μάρτυρες λένε ότι έσπασε όλο το παλιό σερβίτσιο στο κεφάλι του Γιώργου της!

5. Και σαν να μην έφτανε το ένα χτύπημα σε ένα βράδυ για τις Κουμπάρες Μενεγάκη - Θεοδωρίδου, εκτός από το Λάτσιο στον ΑΝΤ1 είχαν να βλέπουν και τον πρώην της Νατάσας Αντρέα Φουστάνο στο STAR να μιλά για πλαστικές, διαζύγια και μάλιστα να γράφει στο φακό ως πιο τζόβενο ομολογώ παρά ποτέ.

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε...

Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά σε όλους...

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...