Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Tζούλια εσύ τσοντοστάρ: εξ' επιλογής!


Αν νομίζεις ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι άνθρωπος που κακοπερνάει στη ζωή του, κάνεις λάθος! Και που το βασίζω αυτό που λέω:

1. Νομίζεις ότι την παρέσυραν να γυρίσει το τσοντοβίντεο; ΟΥΧΙ!Καλεσμένη της Τατιάνας η Τζούλια, αυτοκυρήχθηκε σε Τοπ Εγχώρια Πορνοστάρ με σκοπό να ξεπεράσει και τη μεγαλύτερη ελληνικής καταγωγής πορνοσταρ Σάσα Γκρέι. Ναι βρε το κορίτσι, συναντήθηκε με τον μεσιέ Σειρηνάκη της γνωστής βιομηχανίας ερωτικών dvd, της εξήγησε τι έπρεπε να κάνει (ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΙΠΕ Η ΙΔΙΑ) και μέσα σε 5 (ναι 5) μόλις λεπτά πήρε την απόφαση.

2. Νομίζεις πως στο Αξίζει να το δεις η Τζούλια βασανίστηκε από την Στεφανίδου;; ΟΥΧΙ! Η Τζούλια τα είπε ως ο καλύτερος πολιτικός σε αυτή τη χώρα. Ισα Ισα που η Τατιάνα ένιωσε ώρες ώρες άσχημα που την ρωτούσε για το dvd. Μέχρι και ότι ντρέπεται είπε η παρουσιάστρια και αναρωτιέμαι: η ίδια τα έκανε που ντρέπεται;;Πού πήγε η Τατιάνα του Φύλλο και φτερό; ΄Τα παιδάκια σε μια εκπομπή με μια ντσοντοσταρ τι τα ήθελε, που τα έβαλε και να την χειροκροτούν;; Την συνέντευξη μπορείς να την δεις ολόκληρη εδώ http://webtv.antenna.gr/webtv/

Τα βασικότερα σημεία των απαντήεων που έδωσε η Τζούλια:
Για το Σειρηνάκη: "Μου εξήγησε ακριβώς τι ταινία θα ήταν. Δεν είναι κάτι που δεν το 'χεις ξανακάνει", μου είπε. Μου είπε ότι θα μου δώσει όλα τα λεφτά μπροστά και, όπως καταλαβαίνεις, είπα το ναι. Είναι δύσκολο να αρνηθείς κάτι τέτοιο. Ένας άνθρωπος δύσκολα αρνείται ένα τέτοιο ποσό αλλά μια τέτοια δελεαστική πρόταση, που σου φαίνεται πάρα πολύ ανώδυνη".
Ναι βρε Τζούλια, δεν είναι κάτι που δεν έχεις ξανακάνει, αλλά δεν το κάνουν κι όλοι οι άνθρωποι με ένα άγνωστο σε ένα ξένο κρεβάτι με σκηνοθετικές οδηγίες, μια κάμερα από πάνω και προσοχή μην χαλάσει το μέικαπ. Εξετάσεις έστω κάνατε πριν το κάνετε με τον επαγγελματία; Η σαμπάνια είχε αποστειρωθεί; Και μην λες και ότι ήταν ανώδυνο. Φώναζες και ξαναφώναζες πως σε πονά η μήτρα σου!

«Δεν νομίζω ότι με πλήρωσε και το Δημόσιο για να αναγκαστώ να πω πόσα πήρα».
Όχι απλά δημόσιο ήταν το θέαμα! Άντε πως και πως περιμένουν όλοι το part 2 kai 3. Άσε που το δεύτερο το home made ήταν μούφα! Φαντάσου ο καθένας που πέρασε από το κρεβάτι σου, να ανεβάσει κι ένα βιντεάκι;; φτιπαχνουμε ταινιοθήκη.

«Είναι κάτι που εκείνη τη στιγμή σου φαίνεται απλό, δελεαστικό και σύντομο. Δεν θα δικαιολογηθώ ούτε θα απολογηθώ. Βλέπουμε στο εξωτερικό ότι τα μεγαλύτερα αστέρια, από τη Μαντόνα μέχρι την Πάρις Χίλτον προωθούν δικά τους βίντεο με μεγάλα ποσοστά. Δεν είμαι Αμερική αλλά Ελλάδα. Είμαστε πιο κλειστή κοινωνία. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο κόσμος σοκαρίστηκε. Και για μένα ήταν σοκ που με είδαν όλοι να κάνω αυτά που έκανα. Φυσικά και ήξερα τι κάνω αλλά όταν εκείνη τη στιγμή στο λέει και το δέχεσαι, δεν σκέφτεσαι το μετά και όσα θα ακολουθήσουν».

Εμ είδες για να προπληρώνεται κανείς για τη δουλειά που κάνει; Να πληρωνόταν με το κομμάτι που θα πουλούσε και θα σου λεγα τι κολοτούμπες θα έκανε για να τρέξει ο κόσμος να αγοράσει το dvd.

"Ντράπηκα γιατί δεν περίμενα όλη αυτή την κατακραυγή. Όταν ασχολήθηκαν συγκεκριμένα μαζί μου και όχι τόσο με ότι τους ενόχλησε το ερωτικό στοιχείο. Ο κόσμος δεν είναι συνένοχος με μένα που πήγε και το αγόρασε, έδωσε 20 ευρώ; Για ποιο λόγο ασχολήθηκαν και το είδαν; Γιατί ασχολήθηκαν με ένα απλό DVD μιας Τζούλιας; Θεωρώ ότι είναι χαζό και ανούσιο να ασχολούμαστε με τέτοια πράγματα όταν στη χώρα μας συμβαίνουν τραγικά και σοβαρά πράγματα".
Δεν κλαίω κανέναν άλλο, εκείνον τον Αιμίλιο Λιάτσο που είχες το θράσσος να τον κοροιδεύεις μες τα μούτρα. Ίσα που δεν είχε βάλει τα κλάμματα ο χριστιανός όταν του έλεγες πως σε αποπλάνησαν και εκμεταλλεύθηκαν κάποιοι που ήθελαν το κακό σου. Για τον Κούγια δεν λυπάμαι. Αυτά παθαίνει όποιος μπλέκει με πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.

«Δεν έχω προσωπική ζωή αυτή τη στιγμή. Γενικότερα, σίγουρα θα υπάρξουν προβλήματα αν αποφασίσω να κάνω μια σχέση μετά από αυτό το πράγμα. Πολλοί άνθρωποι απομακρύνθηκαν από εμένα λόγω αυτού. Φοβούνται να με πλησιάσουν για τους δικούς τους λόγους. Είναι λογικό, το καταλαβαίνω».
Για τον Ψωμιάδη λέει, να το θυμηθείς, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης προσπαθούσε να την αποφύγει τις τελευταίες ημέρες.

«Αν και έχω μάθει να λέω "ποτέ μη λες ποτέ", δεν νομίζω, έτσι όπως εξελίχθηκε, να το έκανα. Με έβαλαν στον τοίχο και με χτύπαγαν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κατακρίνουμε κάποιον. Το συζητάμε, το βλέπουμε και είμαστε μέσα σε όλο αυτό και ασχολούμαστε με αυτό».

Αυτό το δεν νομίζω, μωρέ θα δούμε, ίσως και όχι, σημαίνει αμά μου δώσουν πιο πολλά, θα πάω και με περισσότερους και σε HD- DOLBY κιολας!


«Αν και έχω μάθει να λέω "ποτέ μη λες ποτέ", δεν νομίζω, έτσι όπως εξελίχθηκε, να το έκανα. Με έβαλαν στον τοίχο και με χτύπαγαν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να κατακρίνουμε κάποιον. Το συζητάμε, το βλέπουμε και είμαστε μέσα σε όλο αυτό και ασχολούμαστε με αυτό».
Αν αυτός ο πατέρας της φταίει για όλα όσα κάνει, πρέπει να πάρει και ποσοστά επί ων πωλήσεων.
;">«Πριν από ενάμιση μήνα γυρίστηκε το βίντεο. Δεν με συναρπάζει εύκολα κάτι, γιʼ αυτό από τότε δεν έχω ούτε καν συνευρεθεί με κάποιον. Βαριέμαι γενικότερα. Μπορώ να αγαπήσω, και εγώ άνθρωπος είμαι, ψυχή έχω και καρδιά».
Όσοι πιστοί προσέλθετε, η Τζούλια έχει κάψες!!!

1 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

teleio!!!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...