Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Πικρές αλήθειες by Κατίνα ΝΕΟ!


Ηλίας Ψινάκης στην Τατιάνα: "Με τη Τζούλια είχα σχέση προσωπική και όχι επαγγελματική. Αν μου έλεγε να κάνει πορνοταινία θα της έλεγα όχι".
Και νομίζεις πως εκείνη θα σε άκουγε βρε Ηλία μας; Που πέτρα σηκώνεις, χοτ βιντεάκι Τζούλιας βρίσκεις. Ένα να έχει τραβήξει κάθε ερωτικός της παρτενέρ, θα χρειαστώ δίφυλλη σιντοθήκη να τα χωρέσω!

Μάρω Λύτρα: "Δεν ανοίγω την καρδιά μου σε λάθος ανθρώπους"
Οι ξεχασμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ! Βρε βρε Μάρω ένα παιδί (σωστό ή λάθος) γιατί στα αζήτητα θα μείνεις. Άσε που όσο το σκέφτομαι μπορώ να μετρήσω τουλάχισοτν τρεις πρώην της και όχι τρία τραγούδια της.

Χριστίνα Κολέτσα: "Με το Γιώργο είμαστε μαζί 3 μήνες και πλέον πέφτω στο κρεβάτι και κοιμάμαι σαν πουλάκι"
Να που και μια φορά το Χριστινάκι δεν κοιμάται τον ύπνο του δικαίου όπως στα κερατώματα από προηγούμενους δεσμούς και πλέον κοιμάται σαν πουλάκι! Και όλα αυτά σε 3 μήνες!Καλά Στέφανα!

Άπειροι πανελίστες: "Ο Γιώργος Αλκαίος είναι καλό παιδί"
Και άξιο παλικάρι δεν αντιλέγομαι. Βέβαια το καλύτερο παιδί είναι ο Πλούταρχος, μήπως να στέλναμε αυτόν στη Γιουροβίζιον;;;;;

Νότης Σφακ για τα τάλεντ σόου: "Είναι η αποπλάνηση του ανθρώπου στο να εξευτελιστεί και να συνηθίζει να εξευτελίζεται. Κι όταν κάποια στιγμή σου ζητηθεί να εξευτελιστείς και δεν το κάνεις, είσαι ντεμοντέ"
Εμ έκατσες βρε Νότη να δεις Greek Idol και έβγλαες αυτό το συμπέρασμα. Εκεί δεν είναι Greek, εκεί ψάχνουν το Gik Idol! "Μα είναι δυνατόν να πετάνε Σφακιανάκη και Κώστα Πρέκα την ίδια εβδομάδα στην τιβί; Τρελλάθηκαν; Τους είδα τους επαναστάτες ποπολάρους κι ανταριάστηκα".

Παναγιώτης Λιαδέλης στο Gala:
"δεν θέλω να κάνω σχέση, γιατί μετά έρχονται οι υποχρεώσεις και οι επισημοποιήσεις κι καταλήγεις στο χωρισμό"
Βρε Πάνο μου, άμα ξεκινάς για να χωρίσεις, έτσι θα γίνουν τα πράγματα. Άσε που από τα πολλά τα χαχαχου με τη Σταματέρη στο Gala, θα μπορούσες νασ υποδυθείς το ρόλο του Σον Πεν στην ταινία "Το όνομά μου είναι Σαμ"!
ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΤΙ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ! ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...