Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Dancing with the Stars: θα γίνει του ξεμαλλιάσματος


Με το χορό δεν τα πήγα ποτέ καλά η Κατίνα. Γι' αυτό και δεν παρακολούθησα ποτέ ούτε το So you think you can dance 1 και 2, αλλά ούτε και το Βaby Dance (άντε να έχω καθίσει να δω τυχαία σε κάποιο πρωινάδικο ζειμπέικικο του Αποστόλη Γκλέτσου ή του Θανάση Ευθυμιάδη). Αλλά το εν λόγω κόνσεπτ το λάτρεψα από το ξεκίνημα του στο εξωτερικό. Δώδεκα τύπου σελέμπριτι (όχι και πολύ μεγάλα ονόματα ή παλιά ξεχασμένα ή κάποια που παλεύουν να κάνουν καριέρα) τα παίρνεις από το χέρι, τους βάζεις κι εναν επαγγελματία χορευτή στο πλάι και τους βάζεις να χορέψουν μπροστά στις κάμερες.

Έτσι, περιμένω με ανηπομονησία τη σημερινή πρεμιέρα του Dancing with the stars Στον ΑΝΤ1! Και ομολογώ ότι τόσο η κριτική επιτροπή όσο και οι διαγωνιζόμενοι σταρς με εξέπληξαν γιατί το βλέπω το μαλλιοτράβηγμα να έρχεται!

Στην κριτική επιτροπή έχουμε το μετρ της παρουσίασης και κριτικής του χορού επί πάγο ή χωρίς, Αλέξη Κωστάλα, τον χρόνια στο κουρμπέτι Φωκά Ευαγγελινό, την GALENA VELIKOVA – ΧΑΪΝΑ διεθνή κριτικό χορού και τον:

Γιάννη Λάτσιο Εσύ Σούπερ Τιβι Σταρ: δεν θέλω πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα σκέφτεται η Ελένη Μενεγάκη, 9 παρά ένα που θα ξεκινήσει να μεταδίδεται το Dancing With the stars. Δεν είναι και ότι καλύτερο, να βλέπεις τον πρώην σύζυγο να κάνει γκράντε πρώτη εμφάνιση μπροστά από τις κάμερες , όταν σε έσενα για συνέντευξη δεν έκατσε ποτέ, άντε να έκανε κάτι γκεστ περάσματα να πει τη γνώμη του για τη Μενεγάκη σε διάφορες λάιφ σταιλ εκπομπές που την είχαν καλεσμένη. Άσε που η άνοδος που έχουν τα επαγγελματικά του Λάτσιου μου θυμίζει το μπαμ που έκανε η καριέρα της Μακρυπούλια άπαξ και χώρισε με τον Αντωνάκη το Ρέμο!


Τώρα που είπα Μακρυπούλια, μην το ξεχάσω. Η Ζέτα θα παρουσιάζει το σόου, ως εμπειρη παρουσιάστρια και του Baby Dance στο παρελθόν από τη συχνότητα του Άλφα!


Όσο για του διαγωνιζόμενους σταρς, τύφλα να έχει η Πάμελα Άντερσον που αυτη τη στιγμή συμμετέχει στο αντίστοιχο αμερικάνικο σόου.

Η Πηγή Δεβετζή, η ολυμπιονίκης μας ξεπερνά το χωρισμό με τον καλό της μέσα από το χορό ενώ ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο πρωταθλητή μας στο κικ μποξ υπόσχεται να κάνει τα πλακάκια να ραγίσουν.
Η νυν κριτής του "Ελλάδα έχεις Ταλέντο" Μπουμπούκα ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ (Μουσικός - Τηλεπαρουσιάστρια) θα κονταροχτυπηθεί με την πρώην κριτή Ματθίλδη Μαγγίρα (ηθοποιό και σόου γούμαν).
Έπειτα, η πρώην σούπερ μοντέλα ΒΙΚΥ ΚΟΥΛΙΑΝΟΥ που δεν της έκατσε το σανίδι του θεάτρου τ (Top Model- Σχεδιάστρια Ρούχων) το ρίχνει στο χορό και ακολουθεί η "Χαρά Αγνοείται" ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ (Ηθοποιός) που πήρε τη θέση στη δωδεκάδα των σταρς, στο νήμα, μετά την αποχώρηση της Μαριάντας Πιερίδη.
Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ (Δημοσιογράφος - Βουλευτής ΝΔ - Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας για τον Εθελοντισμό και τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις) θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων και την EΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ (Πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ - Εμπνεύστρια & Δημιουργός του συστήματος γυμναστικής Replayce)
Όσο για τα υπόλοιπα αγόρια του σόου, εδώ θα γίνει η μάχη του ζεν πρεμιέ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΜΜΕΡ (Ηθοποιός) μετράει μούσκουλα και χορευτικές ικανότητες με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΛΑΧΟ(Ηθοποιός) ενώ στη μάχη παραβγαίνει και ο Σάββας Κεφέ Πούμπουρας (Παρουσιαστής- Ραδιοφωνικός Παραγωγός)
Κι εκεί που δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις, έρχεται το απόλυτο αγόρι των 80s και των βιντεοταινιών ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΑΡΔΕΛΗΣ (Ηθοποιός) για να του βάλει όλους κάτω.

Να σημειωθεί, πως στα αντίστοιχα ξένα σόου, οι κριτές τα χώνουν για τα καλά στους διαγωνιζόμενους σταρ. Έχει να γίνει του κουτρούλη ο γάμος tonight!

3 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Ανώνυμος είπε...

ασχετο τελειως για την ΠΑΤΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ!!!ΤΙ ΠΙΕΡΙΔΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ...!!!!!!!!!!!!!!

karakatina είπε...

η ιδια η ηθοποιος αποκάλυψε στο χτεσινο live οτι την ειδοποιησαν 4 ημερες πριν το σόου και είχε ελάχιστο χρόνο για πρόβες1

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΑ ΜΩΡΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΟΡΕΨΕ

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...