Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Eίδα κι εγώ το dvd της Τζούλιας!!!!!!!!!


Nαι το είδα και γω το dvd της Τζούλιας και έχω μερικές παρατηρήσεις- σκέψεις - ιδέες τις οποίες οφείλω να μοιραστώ μαζί σας αγαπημένοι μου:

1. Το dvd είναι πραγματικό και αποτελεί μια πολύ καλή ταινία για ενηλίκους. Μην φανταστείς αυτά τα σκοτεινά χαζά βιντεάκια που φτιάχνεις με το σύντροφό σου, σαν αυτό που είχε διαρρεύσει από την Στέλλα Μπεζαντάκου. Εδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή, δικάμερο, χρυσό κρεβάτι, δωμάτιο σουίτα ξενοδοχείου, τζακούζι και σαμπάνια.

2. Η σαμπάνια παίζει ουσιαστικό ρόλο στην πλοκή της ταινίας. Η Τζούλια με όλο της το είναι και το κορμί, δείχνει πόσο της αρέσει όχι μόνο να πίνει τη σαμπάνια...

3. Ο συμπρωταγωνιστής είναι ιδιαιτέρως τριχωτός, προικισμένος, μια χαλάουα δεν θα μας χάλαγε και αν κρίνουμε από τα πόδια ήτο και ψηλός.

4. Το μαλλί της Τζούλιας έχει εξτένσιον είναι τέλεια ισιωμένο ενώ το μέικαπ σε γήινες αποχρώσεις, φαίνεται ότι ανανεωνόταν συχνά αφού ούτε στάλα ιδρώτα δεν έτρεξε από το μουτράκι της Αλεξανδράτου.

5. Οι προικισμένοι γλουτοί και το νέο στήθος της Τζούλιας γράφουν στο φάκο! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο γράφουν.

6. Ότι και να πει, δεν θα πιστέψω ότι δεν ήξερε πως το έκανε με έναν, και άλλοι δύο τραβούσαν πλάνα από διάφορες γωνίες!

7. Η γιαγιά και ο μπαμπάς της ίσως να έπαθαν ήδη το πρώτο εγκεφαλικό έμφραγμα.

8. Αν ο Ψωμόπουλος δεν έχει καμία συμμετοχή σε όλο αυτό, τότε είχε δίκιο που φώναζε πως η Τζούλια έχει πάρει το λάθος δρόμο!

9. Ευτυχώς που ο ΑΝΤ1 δεν την έστεψε τότες Σταρ Ελλάς! Κάτι ήξεραν οι κριτές ευτυχώς δηλαδή.

10. Επειδή τότε που δεν βγήκε Σταρ Ελλάς η Τζούλια, έχασε τη συμμετοζή στο Μις Κόσμος, και αποφάσισε πως δεν έχει άλλη επιλογή για διεθνή καριέρα, παρά μόνο τα πορνοβίντεο!

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

maiza είπε...

mia xara ta les!!!!

Πορωμένος με τη Ζωή της Άλλης είπε...

Ναι, καλά τα λες αλλά και λίγα είπες.
Δεν είπες για τις υπέροχες κραυγές σαν να βιάζουν γατί, ούτε και για τις απίθανες και μνημειώδεις ατάκες όπως "πιο δυνατά μαλ*κα"

Χωσε κι άλλο να γίνει καρακατινιά του κερατά!

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...