Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ζωντοχήρα και η Κοκκίνου


Ακόμα μία χωρισμένη στην ελληνική σόου μπιζ. Μπορεί η εθνική μας πορνοσταρ Τζούλια Αλεξανδράτου να ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά η Έλλη Κοκκίνου ανεβαίνει τα σκαλιά του γραφείου γνωστού δικηγόρου. Σήμερα το απόγευμα μετά λύπης πληροφορηθήκαμε πως η Έλλη μετά από 2 χρόνια γάμου και την απόκτηση του γιου της Αλέξανδρου, χώρισε.

Η Κοκίνου έχει ήδη νοικιάσει σπίτι στη Βάρκιζα που θα στεγάσει την ίδια και το γιοκα της, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία μετακόμισης. Ο σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης, μίλησε στο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη του Star και επιβεβαίωσε το χωρισμό δηλώνοντας τα εξής:

«Ναι, χωρίζουμε. Το ανακοινώνω επίσημα ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία έκδοσης διαζυγίου και παρακαλώ όλα τα ΜΜΕ να αφήσουν έξω από τις αναφορές τους για το χωρισμό το δίχρονο παιδί μας".

Περιμένω τη στιγμή που η έτερη χωρισμένη Ελένη Μενεγάκη, θα καλέσει την Έλλη να μιλήσουν για το νέο της τραγούδι και φυσικά η κουβέντα θα πάει και στα διαζύγιά τους. Η Έλλη είχε κάνει γκράντε τελετή και δεξίωση αν θυμάσαι προ διετίας ενώ δήλωνε πανευτυχής και φουλ ερωτευμένη με τον Παναγιώτη. Το ζευγάρι μετρούσε εντεκάμιση χρόνια σχέσης (τα δύο παντρεμένοι) προτού βάλουν μπουρλότο στο γάμο τους. Η Έλλη, την επόμενη Τρίτη θα μιλήσει από τις σελίδες γνωστού περιοδικού για το διαζύγιο και θα μάθουμς γιατί χώρισε!

Γεμήσαμε ζωντοχήρες, και έμειναν η Πέγκυ Ζήνα, η Τατιάνα, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Δέσποινα Βανδή για να κρατούν τα μπόσικα του ευτυχισμένου γάμου.

2 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Αγαπη είπε...

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ ΓΝΩΡΙΖΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ? ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

aftes tria pragmata kanoun paralila me tin kariera tous...ena gamo, ena i parapanw paidia kai ena diazygio...OLA gia tin kariera tous diladi! Despina (gia na mi me rwtas an afta ta sxolia einai dika mou mikri!)

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...