Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Το ντόμινο εξελίξεων που προκάλεσε η Τζούλια


Αν νομίζεις ότι μόνο οι συγγενείς της Τζούλιας Αλεξανδράτου είναι αυτοί που επλήγησαν από το Χ-Χ-Χ dvd, είσαι πολύ γελασμένος. Η μία μετά την άλλη οι σταρλετίτσες της σόου μπιζ, βιώνουν ένα ντόμινο αρνητικών εξελίξεωνπ ου είχε στη ζωή τους η υπόθεση της Τζούλιας.
Πρώτη και καλύτερη η αντίζηλος Σάσα Μπάστα. Ο χωρισμός της από τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη χάθηκε στα αζήτητα ενώ η ίδια η Σάσα προσπαθεί να ξεπεράσει την οικονομική κρίση που την χτύπησδε πουλώντας το πανάκριβο τζιπ της. Ταυτόχρονα ενημερώνει τους μέλλοντες αγαπητικούς της, ότι εκείνη βίντεο δεν θα κάνει ούτε με το νόμιμο σύζυγό της και θα αυτοκτονούσε αν έβλεπε τον εαυτό της σε τέτοια ταινία.
Ταυτόχρονα, η Στέλλα Μπεζαντάκου παθαίνει δήθεν ατύχημα, πέφτει και τσακίζεται με σκοπό να μεταφερθεί η πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου που θα εμφανιστεί και να μην συμπέσει με τον κυκλωνα που δημιούργησε η Αλεξανδράτου!!

'Επειτα, η ανερχόμενη και θέλω να γίνω Next Top Model, Δήμητρα Αλεξαδράκη, που είχε και έχει ως πρότυπο την Τζούλια, πέφτει να πεθάνει με τις τελευταίες εξελίξεις. Η ίδια δεν θέλει να πιστέψει πως την πάτησε η Βασίλισσά της όπως την αποκαλεί και τα βάφει μαύρα... τα εσώρουχά της για την επόμενη ημίγυμνη φωτογράφιση.

Η πάλαι ποτέ δασκάλα χορού της Τζούλιας, Μαρία Ιωαννίδου, δηλώνει συντετριμμένη και δεν θέλει ούτε καν να λέει πως είχε μαθήτρια την Αλεξανδράτου. Μιλάμε για ντροπή που δεν ξεπλένεται.

Η αδερφή της Τζούλιας Άρτεμις ή Νταϊάνα, προσπαθεί να συνεχίσει απρόσκοπτη την καριέρα της ως η μοναδική τραγουδίστρια της οικογένειας αλλά όλοι ζητάνε να κάνει μια δήλωση και για την πιο σπουδαία και "καλλίφωνη" αδερφή της!!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...