Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

Συγκίνησε η Γωγώ στις Γυναίκες της Χρονιάς

Στα χθεσινοβραδινά Βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς που θα δούμε σε λίγες ημέρες μέσα από τη συχνότητα του Star, κάποιες κυρίες πήραν βραβείο για τη δράση τους και κάποιες άξιζαν βραβείο για την δύναμη που έχουν δείξει. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα ήταν η Γωγώ Μαστροκώστα.
Η Γωγώ ανέβηκε στη σκηνή για να δώσει ένα Βραβείο στην οργάνωση Στόχος: Η μόδα πολεμά τον Καρκίνο του μαστού και για πρώτη φορά άνοιξε την καρδιά της σοκάροντας τους καλεσμένους που την άκουγαν να μιλά για τη δική της μάχη με τον καρκίνο.

Όπως αποκάλυψε η Μαστροκώστα (λεπτομέρειες του χρνοικού της ασθένειάς της έχει δώσει στο τεύχος του Life & Style" που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες), η σέξι Γωγώ έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού, τρεις ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της Βικτώριας.

Αντί να χαρεί τις πρώτες στιγμές της μητρότητας, έπρεπε να ξεκινήσει άμεσα θεραπείες, φαρμακευτική αγωγή και ακτινοβολίες. Στο πλευρό της είχε το σύζυγό της Τραϊανό και λίγους μόνο φίλους. Η ίδια, αφού ξεπέρασε τη δύσκολη αυτή περιπέτεια, πήρε ένα σημαντικό μάθημα ζωής και πλέον συμμετέχει ενεργά στην κινητοποίηση των γυναικών σε όλο τον κόσμο!

0 Κατινίστικα σχόλια. ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ!:

Δημοσίευση σχολίου

Ακούω τα Κατινίστικα σχόλιά σας...